Zamrzávání PC (vyřešeno)

...

Moderátor: Mods_senior

Robertekoo
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Robertekoo » 21 úno 2006 21:41

S tím zamrzáváním...zkontroluj jestli ti to náhodou nedělá grafika, protože u mě se děje něco podobného, skandisk mi nejede ale co je podstatné sem tam u hraní se mi to taky kousne natvrdo :bigups: Mám case s ukazatelem teploty, a graf.se i zahřívá sem tam na 60....nevím jestli to není moc ale podle mě to může mít vliv... Jinak mám GeForce Ti 4200 akoupil jsem si na to docela solidní větrák s podsvícením od Sharktoon ale asi ho bude chtít vyčistit.......jinak si nedokážu vysvětlit, že se mi to sem tam sekne......

Reklama
mikel
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mikel » 22 úno 2006 08:16

OT: Musím se do toho vložit trochu mimo téma. Prkp, jestli odešleš příspěvek a vzpomeneš si, že jsi tam zapomněl něco dopsat, tak to vzápětí odešleš jako nový příspěvek (v rozmezí 1-2 minut). Na tohle se používá tlačítko Upravit u příspěvku, na které klikneš a můžeš něco dopsat nebo jinak změnit odeslaný příspěvek.
Takže jsem ti několik takových příspěvků spojil a promazal.

P.S. Před mijajou hluboce smekám! :roll:
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Prkp
Level 2
Level 2
Stav:

to mikel

Příspěvekod Prkp » 22 úno 2006 19:14

ok dekuji za upozorneni... tenhle dotaz je muj prvni na tomhle webu takze radu uvitam a od ted budu pouzivat funkci "upravit"
nikdy jsem problemy podobneho typu neresil a proto jsou me dotazy polopaticke. A stejne tak jako ty pred mijajou smekam , ze to jeste nezabalil. Na druhou stranu, kdyz pred nim smekas z pohledu admina pusobi to dojmem , ze ty bys to zabalil. Coz je zbabele......

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 23 úno 2006 07:07

Nenech se vyvést z míry a bojuj dál. Musíme to dotáhnout do úspěšného konce. :D

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 23 úno 2006 08:33

Prkp: Nenech se mýlit, že bych to zabalil a nechal tě v tom. Já už jsem tady pár rad taky udělil. Jenom mám úctu před lidma, kteří mají trpělivost a nevzdají "práci", která se táhne, a dotáhnou řešení problému až do konce, protože v dnešní době je to vzácné.
Do téhle diskuze nepřispívám z jediného důvodu a to, že se nejedná o hledání řešení, ale o pomoc, jak se poprat s konkrétním řešením. A sluší se, aby to dotáhnul mijaja, který to začal, a ne aby se mu někdo míchal do jeho způsobu práce. Pokud by jste se ocitli ve slepé uličce, bylo by to něco jiného. Sám jsem zvědavý k jakému výsledku se doberete a přeju hodně zdaru.
Znáte pravidla?
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Prkp
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Prkp » 23 úno 2006 19:30

takze : Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 19:28:49, on 23.2.2006
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.5296.0000)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMTray.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqSTE08.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
C:\Program Files\HP\Digital Imaging\Product Assistant\bin\hprblog.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Documents and Settings\áhgfzvbki\Plocha\HJT\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.seznam.cz/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54729
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=55245&clcid={SUB_CLCID}
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O3 - Toolbar: ICQ Toolbar - {855F3B16-6D32-4fe6-8A56-BBB695989046} - C:\Program Files\ICQToolbar\toolbaru.dll
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [Smapp] C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ICQ Lite] C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe -minimize
O4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl] "C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Steam] C:\Program Files\Steam\Steam.exe -silent
O4 - HKCU\..\RunOnce: [ICQ Lite] C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe -trayboot
O4 - Startup: Adobe Gamma.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office\OSA9.EXE
O9 - Extra button: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=39204
O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe
O23 - Service: SoundMAX Agent Service (SoundMAX Agent Service (default)) - Analog Devices, Inc. - C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 23 úno 2006 19:40

No vidíš. Krásně jsi se s tím popral. Tenhle log už je čistý jak víno. Ještě ti tam chybí firewall a antispyware a po soft stránce není co řešit. :D
Samozřejmostí by měl být alternativní prohlížeč - Firefox, Opera... Nezkoušel jsi hrát ty tvoje hry přes ně? Nebo to musí jít jen přes Int. Explorer?
Takže zkoušej hrát, uvidíme, co bude dál.

Prkp
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Prkp » 23 úno 2006 19:46

No jo snazil jsem se :wink: ovsem, kdyz jsem ti to odeslal uvedomil jsem si , ze jsi rikal "potom to restartni..........." tak jsem to restartnul a zapl HJT znova. V prubehu loadingu se ovsem stal nechutny paradox. ZAMRZLO TO! nejdrive se mi zacalo natahovat, ale potom jsem to zazehnal. Ted aspon vime , ze spywarem to neni. Bojim se ovsem, ze jsme na vyreseni tohoto problemu kratci. Teda takhle online. Nazivo nepochybuju, ze by jsi to vyresil par clicky......

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 23 úno 2006 19:51

No zkusil jsi hrát přes ten FF? Internet explorer je strašně díravý a nejméně stabilní prohlížeč. I když si říkám - spojit s protihráčem se můžeš přes jakýkoliv prohlížeč a pak to vypnout, spojení zůstává stále - nebo se ti vypíná zároveň s IE?

A na těch pár kliků nevěř, i tak se mi z hlavy kouří, co s tím. :D

Prkp
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Prkp » 23 úno 2006 22:03

:shock: ja hraju counter strike a warcraft3. Pokud vim tak to s prohlizecem nema co delat.... pokud ano tak mi muzes rikat Věnceslav

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 24 úno 2006 06:18

Asi se budeme muset vrátit na začátek. Viry a nákazu jsme vyloučili a komp máš čistý, takže opět nastupuje otázka HW. Někde vpředu jsi psal, že máš procesor 1,8 GHz - nevím, jaká má být minimální konfigurace kompu pro tyhle hry. Budeš sem muset napsat, jak velikou máš paměť RAM, jakou máš grafickou kartu. Bude se po tom muset podívat někdo, kdo se zase lépe vyzná v hardwaru. Po stránce softu už nevyřešíme nic.

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 24 úno 2006 08:24

Takže to ještě jednou zkus a po zamrznutí a restartu se podívej na záznam chyby v Ovládací panely/Nástroje pro správu/Prohlížeč událostí.
Jsou tam 3 sekce: Aplikace, Zabezpečení a Systém. Podívej se do každé z nich a podle času události, který by odpovídal času toho zamrznutí najdi chybu, která se stala. Chyba je označena bílým křížkem v červeném kolečku a když na ní dvojklikneš, zobrazí se popis chyby.
To by nám mohlo pomoct identifikovat, co tu chybu způsobilo.
Znáte pravidla?

Zpět na “Vše ostatní (sw)”