Tak by Mě zajímalo z čeho se dnes víc fiknete? jestli ze štamprle či pivečka? mno k dnešním cenám bych možná koupil raději i tu flašku gořalky a šup ji tam
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
ja když už bych se chtěl uzemnit, tak asi moravskou slivovicí... zaprví je to asi jedinej alkohol co doma mame a zadruhy by to slo aspon rychle a ja si to nestihl rozmyslet.. ja jinak alkohol, jen jako lek..
jsem z okoli plzne blizkeho takze nase nej pivo jinak kdyz na bar tak pivana a panaky do toho...zlaty tequily nebo pokud nechci udelat vostudu tak fernety..samo ze citrus..
Ptej se mě co piju když vidíš odkud sem. Víno mi nedávejte neumím to vočuchávat a srkat. Drahej tvrdej je dobrý pítí když víš že druhý den potřebuješ fungovat bo je po tom minimální kocovina ale není nad Plzeňskej hlt rezavího moku.
A proč? Pivo nesnáším od 13 let a opíjet se nemusím, jednou za čas (narozeniny, vánoce, sylvestr) si jednu, dvě skleničky (ne piva) na náladu můžu dát, ale opíjet se nemám potřebu.
Plzeň není pivo!Naposledy se Plzeň vařila v r.1988,teď se tam už jenom průmyslově vyrábí.Ležák vystavený po 14 dnech který zraje v cylindrokonických tancích toď ukázka německé technologie,český pivo se vaří trochu jinak.
Pivo je dobrota a lék zároveň. Večer jdu, jako každý pátek, na Budvar. Občas jdeme do sousední vesnice na Chodovar 13°. A když někdy přitvrdím, pak jedině tam kde žije Jack ...Daniels .