ICQ - registrační podmínky pod lupou. Vyřešeno

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

crabman
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: ICQ - registrační podmínky pod lupou.

Příspěvekod crabman » 22 srp 2008 11:35

Tommy4 píše:jarod72pm: ICQ bych nenazval ten program, ale protokol. ICQ Klient je program, QIP taky, ale jedno mají společné - používají protokol ICQ.

a hlavne komunikuju cez icq server
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 srp 2008 14:16

Tak proč když jsou tak alternativní klienti dobří, proč si nevytvoří vlastní protokol a své servery?

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 22 srp 2008 14:18

ano argumenty se zdají být jasné ale trochu jsem se na to ptal tak u QIP v podmínkách není nic o přímé vazbě na ICQ a i když je tam shodné 9 místné číslo však nedokazuje že momentálně používám ICQ (to by se muselo dokázat a bez toho provozovatel ICQ nemá ke mě přístup a ani možnost zjištění zda ano nebo ne) i kdybych v minulosti použil byť na minutu ICQ a pak ho smáznul a dal si QIP tak jsem neporušil nic z pravidel protože tím že jsem zrušil ICQ program jsem vlastně zrušil veškeré vazby na společnost a produkt a zanikla i dohoda o použití tedy podmínky použití !( zase by to museli oni dokazovat což se jim opět nepodaří)
protože vlasně snima nic nemám a tedy nebudu se řídit jejich podmínkama které mě vlastně v tuto danou chvilku nezajímají! Uvědomte si že pokud chce vám někdo něco dokázat musí si nejdřív sehnat důkazy ! a to se v případě že s ním nemáte nic společného jen nic neříkající 9 místné čislo (které nemají patentované - a mohu si udělat program na ttohle číslo) QIP je samostatný program ruského programátora a ten ji má pod ochranou známkou tedy i zde není přímá vazba na společnost či produkt ICQ.
Závěrem : přečetl jsem si podmínky provozu QIP a oproti ICQ jsou rozumnější a pochybuju že autor bude mapovat všechny připojení a detekovat nekalosti.
tedy end ať žije QIP.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

crabman
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod crabman » 22 srp 2008 14:33

jarod72pm píše:ano argumenty se zdají být jasné ale trochu jsem se na to ptal tak u QIP v podmínkách není nic o přímé vazbě na ICQ a i když je tam shodné 9 místné číslo však nedokazuje že momentálně používám ICQ (to by se muselo dokázat a bez toho provozovatel ICQ nemá ke mě přístup a ani možnost zjištění zda ano nebo ne)...

omg ty tomu stale nechapes.. ty sa pripajas, komunikujes cez ich servery zo svojho pc a si registrovany na ich servery. icq nevlastnis ty ani qip ani verejnost, vlastni ho aol takze ak ho chces pouzivat budes dodrziavat ich podmienky alebo mozes pouzivat nieco ine (alebo ich samozrejme ilegalne nedodrzovat)

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 22 srp 2008 14:34

Ale to je přeci jedno, jaký klient používáš, ale stále je to ICQ! Mají k tobě stejný přístup, jako kdyby jsi používal ICQ Klienta - vidí tvé zprávy atd. Navíc je to ilegální, takže ještě větší průšvih. Jestli používáš jinéh klienta než ICQ, oni to vidí. Vše vidí, protože je to jejich síť, QIP síť není, QIP používá ICQ síť. Registrací do QIPu souhlasíš s podmínkami ICQ, protože se registruješ na ICQ přes jiný pogram, přes QIP. Asi takhle...

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 srp 2008 14:37

crabman: Jsem pro to poslední nebo pro stávku. Začnem AOL zasílat protestní texty po ICQ a prásknem je tamním antimonopolním orgánům a spolkům na ochranu spotřebitelů :D
Naposledy upravil(a) X dne 22 srp 2008 14:51, celkem upraveno 1 x.

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 22 srp 2008 14:44

ale chápu ale nemontuj tu hrušku a jabko to že se chytám přes jejich servr neznamená že musím dodržovat jejich podmínky protože kdyby se jim to nelíbilo tak maximálně mě mohou odpojit nic víc - nemám s nimi smlouvu chapeš to?
proboha lidi nebuďte naivní to že se přes něco připojuju a mám tu možnost neznamená automaticky dodržovat něčí podmínky to si musí to něco ujasnit před připojením jinak ať si dají heslo a potvrzení před připojením jinak by internet nefungoval protože se furt přes něco připojujete a nejste toho součástí !
a stále to není ICQ když klienta už nemám !pozor na to to že mě pozorují je maximum co mohou dělat a maximálně mě mohou odpojit od jejich sítě ale nemám snima dohodu a používání jejich sítě je to takzvaný tichý souhlas bez podmínek!
Registrací QIPu nesouhlasím s podmínkami ICQ !!! pozor to by tam muselo být uvedeno! ale není.
souhlasím jen s podmínkami QIPu .
fakt už nedělejte z lidí voly a ukončete ten SPAM protože to nikam nevede . A nepovede !
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 22 srp 2008 14:45

X: No jasně. :lol: On by stačil i ten odkaz na výše uvedenou stránku.

jarod72pm: Proto je taky QIP nelegální. :wink:

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 srp 2008 14:49

jarod72pm: No nevím, není to trochu jako kdybys řekl, že vyjedeš na silnici (protokol ICQ) vlastním autem (alternativní klient) a budeš si tam dělat co chceš? Ne že by se mi ty pravidla nezdály nesmyslné (většina) a že bych se je snad snažil dodržovat. Nakonec je lepší nečíst takový bláboly a nerozčilovat se :D (používám ICQ Pro 2003 b 3916+CZ)

Tommy4: Počkej, ses mi tam nějak nepozorovaně vloudil :D Jsem odkazoval na crabman (už jsem to opravil :D )a na jeho poslední: (alebo ich samozrejme ilegalne nedodrzovat)

crabman
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod crabman » 22 srp 2008 17:21

jarod72pm:
ty to mu zjavne este stale nechapes. neznalost neospravedlnuje! registraciou svojho icq konta si suhlasil s podmienkami. je uplne jedno ci si ich videl alebo cital. je to ich server, ich protokol a mozu si tam dat pravidla ake chcu. maju nie len pravo ta odpojit ale aj pravo na vsetko s cim si suhlasil pri registracii. ked sa ti nepaci nepouzivaj..

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 22 srp 2008 18:53

jeminkote ty jsi tomu dal korunu :lol:
přeci když ho odinstaluju a nepoužívám tak mi můžou ..... zadnici! a to konto je mi naprd protože ho nepotřebuju a nepoužívám.
Si snad myslíš že když u řezníka koupíš maso že už budeš muset kupovat to maso u něj stále? :lol:
když budu vyvíjet jakoukoli aktivitu kolem ICQ je to moje riziko ale pokud jsem s veškerou aktivitou ICQ skončil tak mi nemůžou nic to je opravdu tak těžké pochopit? a pak je už na mě zda použiju nějaký legal či nelegal(QIP) když stejně mě můžou maximálně odříznout protože nic jsem v zásadě neudělal (v rámci ICQ samože - protože ho nepoužívám)
prosímtě zdrž se projevu když nevíš o co go!
děkuji

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 22 srp 2008 18:58

Něco vám řeknu: VŠICHNI OKAMŽITĚ ZAHODIT TO PITOMÝ ICQ A NAINSTALOVAT JABBER!
:lol: Zkusil jsem Jabber a fakt je to dobrý! Ale teď tu je otázka: A co kontakty?! :lol:
EDIT: No jo no, a jsem znovu na začátku. :? Rad bych přešel, ale co kontakty?!

Zpět na “Komunikace na internetu”