Nejede zvuk Vyřešeno
Nejede zvuk
Zdravím. Po instalaci WXP sp3 nejede žádný zvuk. Jde o notebook postavený na šasi ASmobile Z37S. Driver nejde nainstalovat, ještě jsem se dočetl o nějakém UAA driveru KB_888111, ten zase hlásí že už je nainstalována novější verze, takže se taky nic nestane. Ve správci zařízení je u Zvukové zařízení na sběrnici High Definition Audio žlutý vykřičník. Když klepnu na přeinstalovat ovladač nestane se vůbec nic. Nevím co dál. Díky za radu.
-
- Pohlaví:
Re: Nejede zvuk
Zkus nainstalovat originální drivery, které jsi k noťasu dostal.
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Píšeš driver nejde nainstalovat, proč? Nejde ti tam original ovladač z cd.
Asus K55VJ
Original driver to nevezme, zhruba v pulce instalace to napise chybu a konec. A jak jsem psal, kdyz chci přeinstalovat ovladač ve spravci zařizeni ručně, tak to vůbec nereaguje (neobjeví se okno "chcete vyhledat pomocí web. atd)
Re: Nejede zvuk Vyřešeno
Tak! Záhada záhadně vyřešena.
zde postup pro ostatní se stejným problémem..
Správce zařízení -> Systémová zařízení -> Ovladač Microsoft UAA pro sběrnici High Definition Audio
Dal jsem odinstalovat ovladač, poté restart. Při najetí windows si to znovu natáhlo tentýž ovladač který je součástí SP3, ale co se nestalo? Driver pro zvukovku už šel nainstalovat.
Nechápu. Ale hlavně to jede!
zde postup pro ostatní se stejným problémem..
Správce zařízení -> Systémová zařízení -> Ovladač Microsoft UAA pro sběrnici High Definition Audio
Dal jsem odinstalovat ovladač, poté restart. Při najetí windows si to znovu natáhlo tentýž ovladač který je součástí SP3, ale co se nestalo? Driver pro zvukovku už šel nainstalovat.
Nechápu. Ale hlavně to jede!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6137
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5669
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11656
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”