Prehravac na MOV
Prehravac na MOV
v cem ve vistach prehraju videoformat MOV a v cem ho muzu prevest do jineho formatu se kterym se pak uz da dobre pracovat?Dik
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Prehravac na MOV
Nebo stačí změnit koncovku na .avi
Je to z kamery JVC,že jo?
Je to z kamery JVC,že jo?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
ne je to z fotaku panasonic.quick time player jsem prave zkousel nejnovejsi verzi ktera je podporavana vistou ale psalo mi to ze musim mit nainstalovanou starsi verzi nebo co..a cim se to da prevyst?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus přepsat tu koncovku , jak radí Marfy na .avi. Jinak kromě Quicku by to měl vzít media player classic. Na převod Total video converter.Ale z toho foťáku stačí myslím přepsat tu koncovku a přehraješ to ve všech.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
MOV umi i VLC media player,tusim www.videolan.org,a konvertovani softwary od Blaze media
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak použij kodek QuickTime Alternative, který nainstaluje jenom důležité věci a dá ti na výběr jestli chceš nainstalovat MPC pokud ho nechceš bude se ti to přehrávat třeba ve WMP11, a na převod použij MediaCoder je výborný a free a umí i problematické quicky u kterých nechodí po převodu do jiného formátu zvuk.
Asus K55VJ
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám taky foťák Panasonic a mov přehraje buď QuickTime nebo po přepsání koncovky na AVI přehrávač GOM Ono by v něm stačilo nastavit asociaci, ale rychlejší to bylo přepsat... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Vyborný přehrávač MOV je QuickTime alternative.
Více zde: http://www.slunecnice.cz/sw/quicktime-alternative/
Více zde: http://www.slunecnice.cz/sw/quicktime-alternative/
Mám dobrý zkušenosti s Any Video Converterem zde http://www.slunecnice.cz/sw/any-video-converter/
HP COMPAQ 6720s/ C2D T2410/ 15.4" WXGA BV/ 2GB/ 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ VIS HB