ahoj,mám problém ,když hraju nějakou hru,nebo treba dělám více věcí najednou , se mi vždy vypne zniceho nic pocitac,zrovna treba v tom nejdulezitejsím.. KOntroloval jsem VIRY ,ale porad to delalo....
Nakonec jsem udelal formata nainstalovani noveho WIndowsu.. a porad to dela.. staci nejaka slabsi hra jako je (TRACKMANIA,FLAT OUT2 atd) mám pocitac asi 5mesicu
AMD Atlhon X2 Dual CORE procesor 4400 2,31GHZ , 2GB RAM...
A nezvlada to ani prekonvertovat mp3 atd... prvni 1mesic jel dobre,ale ted je vse jak jsem psal..a nemuzu vyuzit pc na 100% :(..nevite si necim rady?
Vypínání PC
Re: Vypínání PC
Měl jsem podobný problém. Přišel jsem na to, že se od prachu zanáší větrák u procesoru. Špatně se točil a vypínalo to. Takže otevřít case, vysavač a jeď.. 

- mechaniček
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Šmarja, na ten vysavač zapomeň!!!!!!!!! a to hezky rychle, při vysávání může vzniknout statický výboj, který nenávratně poškodí součástky!!!!!!!Nebo dokonce můžeš nějakou mikrosoučástku vysát. Používej pouze stlačený vzduch
Tolikrát už se to tady řešilo, vysavač nebrat 

CPU Intel E8400+Arctic cooling freezer 7 Pro, MSI P6N SLI Platinum , 2x Gigabyte nVidia GTX260 OC 896MB Sli, RAM 4x1Gb PATRIOT 800Mhz, 1x WD Caviar black 640Gb, 1x Seagate Barracuda 200Gb, zdroj FORTRON EPSILON 700W SLI, Win XP SP3, Win Vista Ultimate SP1, Samsung syncmaster T240 20000:1 24" .
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
máš v tom nějaký zmatek.AMD Dual Core neznám.AMD jo a Dual Core je Intel
ale vím, co jsi chtěl říct
napiš jaký máš zdroj v PC a popiš celou sestavu.je možné, že to ten zdroj nezvládá

napiš jaký máš zdroj v PC a popiš celou sestavu.je možné, že to ten zdroj nezvládá
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Při tom čištění klidně sundej chladič CPU a vyčisti ho nějakým štětečem, přípaně ještě vyfoukej tím stlačeným vzfuchem. I když máš počítač jen 5 měsíců můžeš klidně vyměnit teplovodivou pastu pod CPU - ne vždy je to udělaný košér.
Ten vysvač určitě ne, je tam velký statický náboj a navíc hrozí, že si vysaješ nějaké jumpery a to bys mohl hledat do vánoc.
Ten vysvač určitě ne, je tam velký statický náboj a navíc hrozí, že si vysaješ nějaké jumpery a to bys mohl hledat do vánoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4722
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
19 lis 2024 07:58