Zdravím, pořídil jsem TV karu Leadtek WinFast DTV 1800H. Rádio hraje super, nejakou TV taky naladim, ikdyž se sidnálem je to o něco horší, ale problém je se zvukem. Furt to jenom šumí. A je jedno, jestli mám naladěnej obraz, nebo jen zrnění. Šum je pořád stejnej.
Karta se buď nechá připojit kabelem zezadu do zvukovky do modrý "Jackovy samičky", nebo to jde tenkym kabílkem uvnitř. Obě možnosti byly se stejnym nulovym výsledkem. Mám dojem, že mám někde špíš něco blbě nastavený, když hraje jen rádio. TV anténu jsme zkoušeli s kámošem a je oukej.
Nenapadá vás prosím někoho co s tim?
Díky
Mám MSI 945P Neo2F, Pentium D 915, 2GB Ram
TV karta
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: TV karta
Vítej na PC-HELP!
Máš asi špatně nastavenu zvukovou normu- PAL DK, na některých kartách DK Nicam. Pošli screen z nastavení TV.
Máš asi špatně nastavenu zvukovou normu- PAL DK, na některých kartách DK Nicam. Pošli screen z nastavení TV.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: TV karta
Mrkni do manuálu a propoj externě zvukovou kartu s TV kartou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4262
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11