chlapi mám problém, popíšu situaci
dneska za mnou kámoš přišel že by chtěl ozkoušet jeho nvidiu 7800 na mém pc-protože ho odpaloval a dává to na reklamačku:o)...no a jakmile jsem vrátil svou gk(nvidia 6600gt agp) do základky, tak mi pc nedetekoval mou grafickou kartu a ani monitor...no a když chci odinstalovat (to jde)a pak nainstalovat ovladače na grafiku, tak se mi to na konci instalace vypne a restartuje se pc...v čem je problem?..gk je napojena na napajeni..cim co může byt?..zdroj 350W Fortron...díky za rady co s tim?...jinak stránky na netu se mi posouvaji trhave, pomalu(proste bez grafickeho ovladace)..díky
Grafická karta Vyřešeno
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Grafická karta
Obnova...ve správci nástrojů v systémových událostech mi to píše toto: Zavedení následujícího ovladače pro spouštění počítače nebo systému se nezdařilo:
DumaNT
..kua co s tim mam?
DumaNT
..kua co s tim mam?
ja se pokusim poradit ale mam v tom bordel..
takze abysme si to ujasnili... kamos ti dal do pc 7800 nvidii... pak si vratil svoji 6600... a nedetekuje ti to kartu ani monitor (jak nedetekuje ?? ) jako to se to pc ani nezapne ?? ale co tam potom davas uinstall ?
.. nebo se to zapne a everest ti to neveme ??
pokud se to zapne zkusil bych reinstall woken ?
mam v tom bordel
takze abysme si to ujasnili... kamos ti dal do pc 7800 nvidii... pak si vratil svoji 6600... a nedetekuje ti to kartu ani monitor (jak nedetekuje ?? ) jako to se to pc ani nezapne ?? ale co tam potom davas uinstall ?

pokud se to zapne zkusil bych reinstall woken ?
mam v tom bordel

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Počítač se mě rozběhne normálně..dostanu se do normálního provozu ale pc se chová tak, jak kdyby nebyl nainstalovaný ovladač...tak jsem v nouzovém režimu starý ovladač odinstaloval a nainstaloval (aktualizoval) nový...restartuju pc, dostanu se na plochu a furt se mi pc chová jak bez gk ovladače...kliknu pravým na tento pc-spravovat a tam mám u gk vykřičník abych aktualizoval ovladač (však ho mám nějaktuálnější)..
no a mimojiné se mi softwarem pro ropoznaní hardwaru ukáže, že se našel nový hw-řadič pro video-asi grafika a tak dám aktualizovat a na konci aktualizace se mi restartuje pc samo od sebe-ve správci souborů je toto: Zavedení následujícího ovladače pro spouštění počítače nebo systému se nezdařilo:
DumaNT
...zkrátka a dobře, pc se chová (resp.grafika bez ovladače)... co s tím kua je??..
no a mimojiné se mi softwarem pro ropoznaní hardwaru ukáže, že se našel nový hw-řadič pro video-asi grafika a tak dám aktualizovat a na konci aktualizace se mi restartuje pc samo od sebe-ve správci souborů je toto: Zavedení následujícího ovladače pro spouštění počítače nebo systému se nezdařilo:
DumaNT
...zkrátka a dobře, pc se chová (resp.grafika bez ovladače)... co s tím kua je??..
no to je divny zkusil bych asi bod obnovy ? ...
pokud nepojede ani to... zkusil bych na netu najit nejnovejsi ovladace pro to a naintalovat je ...
neinstaloval si k ty 7800 nejaky drivery/ nebo nejakej soft na to ? jestli si tam ta 7800 nezmenila nastaveni
... a to ti mohlo rozladit to nastaveni 6600 ? (asi je to blbost ale prece jen)
zkusil bych bod obnovy, kdyz ani to nainstalovani driveru, kdyz ani to zkusil bych najit driver k monitoru (??), a pak asi reinstal woken..
zkus se este mrknout jestli ti nenahodila ta 7800 nejaky jiny nastaveni nebo neco podobnyho...
pokud nepojede ani to... zkusil bych na netu najit nejnovejsi ovladace pro to a naintalovat je ...
neinstaloval si k ty 7800 nejaky drivery/ nebo nejakej soft na to ? jestli si tam ta 7800 nezmenila nastaveni

zkusil bych bod obnovy, kdyz ani to nainstalovani driveru, kdyz ani to zkusil bych najit driver k monitoru (??), a pak asi reinstal woken..
zkus se este mrknout jestli ti nenahodila ta 7800 nejaky jiny nastaveni nebo neco podobnyho...
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ja jsem jenom u 7800 zkousel jestli jede-kámoš ji odpaloval a dava ji na reklamačku-ja jsem se do winu vubec nedostal s ni...a nejnovější ovladace na 6600 mam prave..????? zkusim bod obnovy..
no takle nejnovejsi ovladace pro 6600 musis si hlidat aby si nemel pro pcie
.. ale pro AGP 
EDIT > teoreticky by meli bejt nejnovejsi pro 6600 175.19, ovsem newim jak to tam ma nvidia s rozlisenim AGP/PCI-E ...
zkus nahodit ovladace z CD zkousel si ?

EDIT > teoreticky by meli bejt nejnovejsi pro 6600 175.19, ovsem newim jak to tam ma nvidia s rozlisenim AGP/PCI-E ...
zkus nahodit ovladace z CD zkousel si ?
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zkousel a doslo to tak, ze u posledni carecky instalace se to restartovalo..obnova nevrátila původní nastavení grafiky..furt se to seká a chová jak bez ovladače...
stejny problem s GK jsem vyresil u znamiho takto.....odpojil sem net,odinstaloval veskere ovladace+drivery,restartoval,pote znovu nainstaloval veskery soft k GK (ofline) a restartoval.Problem zmizel a GK slapala.Vic neporadim.
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
V nouzovém režimu odinstalovat ovladače grafiky, po restartu nainstalovat ty původní, či novější ...
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nainstalovat v normálním režimu?
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
takže v nouzovém režimu odinstalované->restart->normální režim->instalace ovladače->restart->plocha a to samé-chování jak bez ovladače..před instalací u gk otazník, po instalaci u gk vykřičník..je to nejnovější ovladač...co je s tím?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4220
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11