Dobrý den,
včera byla bouřka přímo nad námi, rodiče nevyndali pc z sitě, ale ráno jim pc v pohodě po bouřce šlo, ale jak odjeli a chteli zapnout PC ,tak nic ani dioda neblikla, zkousel jsem vymenit kabel zdrojovy a nic.
Čuchal jsem ke zdroji, zda nesmrdi ( spaleninou nesmrdi, jen prachem ). Nikde nic nezapacha. kabel nevypadl a vse se zda ok. Dal bych tam svuj zdroj, ale bojim se ,aby mi ho to treba taky oddealo. Nebo to muze byt nejakymi vnitrnimi pojistkami Motherboardu ?
Odstraň laskavě odkaz na stránky ve Tvém podpisu. Pokud to jsou Tvoje stránky tak se s nimi můžeš pochlubit v sekci "Web-tipy a vaše weby". Při nerespektování pravidel Pc-help budou Tvoje příspěvky mazány. Pic
PC se nezapne
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: PC se nezapne
Při zapínání a vypínání produ by se němělo nic stát (btw jsem měl pc zapnuté při bouřce , párkrát to exlo , ještě , že jsem ho co 30 min vypnul , protože jsem ho nepotřeboval , tak to prátkrát vypadlo a router K.O. ) jinak zkontroluj kabely ve skříni.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Já bych to moc neřešil ,ale moje hysterická matka závislá matka na internetu tu ted vyvadi a je uplne mimo - do pondeli nevydrzi !!!!! Tak se nahodou ptam, zda to neni nejakou banalitou ci pojistkou
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je zdroj v pořádku má ochranu proti přetížení, tak by se nemuselo nic špatného stát.Zkus vyměnit.Ale jsou věci mezi nebem a zemí.....
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
no prave ty veci mezi nebem a zemi ...... Jednou jsem treba narval (opily) koncovku z disketovky na HDD a odpalil si ho :-)Ja bych to nepokousel :-)
Odstraň laskavě odkaz na stránky ve Tvém podpisu. Pokud to jsou Tvoje stránky tak se s nimi můžeš pochlubit v sekci "Web-tipy a vaše weby". Při nerespektování pravidel Pc-help budou Tvoje příspěvky mazány. Pic
MrPierc píše:ale jak odjeli a chteli zapnout PC
Nechápu

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Při zapínání a vypínání produ by se němělo nic stát
Pokud máš kvalitní zdroj, tak ne. Laciné pseudozdroje na střídavé zapínání/vypínání reagují s oblibou odchodem a velmi rádi berou něco s sebou. Kolegovi v práci již takto odkráčely dva počítače (1. zdroj no name, 2. zdroj EC) v obou případech vzaly procesor

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No , jak tak čekám na ten router , jsem to přepojil internet přímo na můj pc , ale matka na ntb nemá nic
. Jen někdy , když mám čas tam hodím ad-hoc a nachvíli rozjedu , než to spadne

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3044