IE6-problem,poradte please

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

ice.bc
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

IE6-problem,poradte please

Příspěvekod ice.bc » 04 zář 2008 10:36

Zdravim,
mam problem s IE6 a jednou strankou,kterou dost pouzivam:
Stranka je zabezpecena ,po prihlaseni se mi ted objevi nesmyslna stranka a navic pak mam problem s oteviranim treba xls souboru na danych strankach.
S kontrolou logu mi zrejme nikdo nepomuze,takze jsem projizdel,zkousel,atd...A prisel na to,ze problemy zacnou az tehdy,kdyz tu stranku pridam mezi ,,oblibene,,nebo dam zastupce na prac.plochu...pak je problem.Kdyz ji ale zase vymazu s oblibenych a zadam rucne,vse funguje jak ma.
Projizdel jsem AVG,AD-Awarem,ccleanerem,atd...preinstalovaval IE...stejne problem setrvava.
Dokaze nekdo poradit,jak toto odstranit?
P.S.:stranky funguji pouze pod IE,takze nemohu toto bohuzel resit treba moji oblibenou Operou :?

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: IE6-problem,poradte please

Příspěvekod X » 07 zář 2008 12:18

Do oblíbených si jí přidáš před přihlášením (heslem) a adresa je totožná jako po najetí na stránku, nebo se někam přesměrovává?

ice.bc
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ice.bc » 11 zář 2008 13:22

Toto uz je nejspis vyreseno...trapil sem se s tim dost dlouho,pak to delalo i bez zalozek v oblibenych..Zpusobovalo to tlacitko ,,diskuze,,v IE na vrchni nabidkove liste.NEvim,zda tento prvek je soucasti IE6,nebo doinstalovany nejakou aplikaci.Nicmene,pokud je ,,zapnute,, tak jsou problemy,pokud je vyple,od te doby uz je toto v poradku...
Ale stejne se PC celkove chova nejak divne,tak sem znovu zazadal o kontrolu logu....

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 18 zář 2008 19:19

Diskuse je myslím tlačítko přidané do IE Officemi.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”