USB Device

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Standucha
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

USB Device

Příspěvekod Standucha » 09 zář 2008 13:56

Ahoj,

mám problém s USB konektorem. Po zasunuti nových flash disků do USB portu mi flash disky nerozezná a pokud ano,tak je po chvíli počítač sám vypíná.
Ve správcých zařízení mám pod složkou Další zařízení - USB Device s otazníčkem. Když na něj kliknu, tak ovladač nezná a nic o něm neví.

Základní desku mám z druhohor Syntax SV266A. Zkoušel jsem najít nový ovladač na USB, ale marně.

Poradíte prosím.

Děkuji

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: USB Device

Příspěvekod jaro3 » 09 zář 2008 13:59

Buď je nemáš správně nainstalované ( jsou na CD k MB), nebo je máš zakázané ve správci, či Ti je blokuje SpywareTerminátor nebo Firewall.
Edit už vidím název, počkej až někdo pomůže, musím odejít..
Naposledy upravil(a) jaro3 dne 09 zář 2008 14:23, celkem upraveno 1 x.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Standucha
nováček
Stav:

Příspěvekod Standucha » 09 zář 2008 14:19

jaro3 píše:Buď je nemáš správně nainstalované ( jsou na CD k MB), nebo je máš zakázané ve správci, či Ti je blokuje SpywareTerminátor nebo Firewall.

Myslím si,že je to blbě nainstalované.Ve správci zařízení zablokován není, SpywareTerminátor nepoužívám a Firewall mám od Win

Zkoušel jsem přeinstalovat ovladač z CD k MB, naběhne to do 100% že mám počkat, než se spustí průvodce instalací, ale ten se už nespustí. Tak tady bude asi problém. Kde najít na internetu tento ovladač na USB?

Díky

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 09 zář 2008 14:22

Musíš stánuot všechny ovladače k základní desce, Ty nemáš CD k MB? Jinak pohledej na netu podle typu MB dej název desky a připoj drivers download. Nebo sem dej název desky a oni Ti( rádci) je najdou.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

Standucha
nováček
Stav:

Příspěvekod Standucha » 09 zář 2008 14:26

jaro3 píše:Musíš stánuot všechny ovladače k základní desce, Ty nemáš CD k MB? Jinak pohledej na netu podle typu MB dej název desky a připoj drivers download. Nebo sem dej název desky a oni Ti( rádci) je najdou.

Myslím, že stačí ovladač jen k USB, další funguje fajn. CD k MB mám, ale při p řeinstalování se to chová tak, jak jsem psal v předešlém příspěvku.

Typ základní desky, jak jsem psál dříve, mám Syntax SV266A

Dík

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 09 zář 2008 15:22

Zkus odebrat ve správci všechny USB a restartovat comp, potom by se měli zase sami nainstalovat.Máš winXP?
Tady pár odkazů , je to ale vše v jednom.:
http://www.computer-help.net/Syntax-Sys ... pgrade.htm

Najdi Syntax SV266A file:
http://www.computer-help.net/Free-Softw ... ftware.htm
nebo:
http://www.drivers.mrjuan.com/driver-2240-sv266a.html

Mohl by být zatím i trojan

Standucha
nováček
Stav:

Příspěvekod Standucha » 09 zář 2008 17:09

Tak jsem zkusil odebrat všechny USB ve správci zařázení a restartoval jsem, XP si je zase sami nainstalovali.
Nicméně USB Device s otazníkem stále zůstal.

Tak jsem si stáhl driver z tohoto linku http://www.computer-help.net/Free-Softw%20...%20ftware.htm , kde jsem našel Syntax SV266A file, pak jsem následně zase odebral všechna USB device, zkusil spustit ty drivery a restartoval. USB nefungovaly, ale XP si je našly.

Trojan (jestli tím myslíš vir) no nevim nevim, včera jsem testoval NOD (pravidelné aktualizace) a nic nenašel.

Nynější stav: USB device s otazníkem, ale USB fungujou, ale jen na některé známé FLSH. Asi USB device zakážu - flschky budou stejně dále chodit.

Díky

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 09 zář 2008 17:12

Mrkni semo: http://www.computer-help.net/Syntax-Sys ... -Notes.htm - možná zde najdeš i řešení Tvého problému.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • No bootable device
    od wrout » 24 zář 2024 11:35 » v Problémy s hardwarem
    8
    2242
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    24 zář 2024 20:02

Zpět na “Problémy s hardwarem”