Zdravim!
Připojuji wifi router (asus wl500gp) a stále mi nešlape internet! Připojil jsem to net do modemu... modem do routeru a z routeru pokusně eternáčem do PC! Technická podpora pridera netu tvrdí že modem je nastavenej dobře a technická podpora ASUS tvrdí že router je nastaven taky správně! Tak nevím... napadá někoho něco či neřešili ste už tento problém?
Díky za každou radu.... Lukáš
wifi router Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
wifi router Vyřešeno
...:::Solid..Snake:::...
Re: wifi router
Nezapoměl jsi takhle náhodou ten router nastavit?
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sano že ne.... a na technický podpoře ASUS to semnou sjeli bod po bodu a řikali že je to správně!
- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ja som to riešil takisto ale musel som zmeniť nastavenia modemu. Skús kontaktovať technickú podporu výrobcu modemu, tak som to riešil, nakoľko modem bol vyrobený u nás na slovensku a tam ma v priebehu pár minút navigovali krok po kroku v nastaveniach. Viem že ten modem som musel nastaviť ako BRIDGE, možno som to napísal zle ale neovládam angl.
Pozri sa ešte sem, tu nájdeš príručku k tvojmu routru v češtine, iba si ju stiahni do svojho Pc
http://www.joyce.cz/c/pruvodce/prirucky.htm

K8N Neo4 Platinum, AMD Athlon64 3000+,RAM 2x256MB+2x1024MB, WDC WD1600JS 160GB, GeForce 6200 TurboCache, Tv WinFast PVR, WiFi Asus 802.11b/g+ruter WL-520GC,Win. XP pro. CZ
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děkuju děkuju rozsáhlou příručku k routru už mam:) Jinak na technický podpoře o tom modemu věděli snad všechno páč jinej snad ani nepoužívaj.... je to ZIXEL 650.... a ani žádný nastavení jakože bridge sem tam neviděl..... nestačilo by nastavit přemostění v síťovejch připojeních??? Asi pochybuju když de o chybu v komunikaci mezi modemem a routrem což???
- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš zač, ale vtomto ti neporadím pretože niesom až taký odborník
. Jednoducho net mi fachal z modemu po kábli OK, akonáhle som ho pripojil k routru z ktorého som mal aktívne wifi spojenie z Pc tak to nešlo. V príručke od modemu som našiel poznámku, v prípade nejasností kontakt na firmu, tak som to využil
a tam mi oznamili že to musím nastaviť ako som už opísal. Budeš si musieť počkať na niekoho kto s tým má lepšie skúsenosti. 

K8N Neo4 Platinum, AMD Athlon64 3000+,RAM 2x256MB+2x1024MB, WDC WD1600JS 160GB, GeForce 6200 TurboCache, Tv WinFast PVR, WiFi Asus 802.11b/g+ruter WL-520GC,Win. XP pro. CZ
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mno tak sem našel přepnutí modemu na režim bridge..... a však..... u režimu bridge tam neni PPPoE přihlašování.... je tam jen PPPoA a nějaký CRV a nějaký číslo bo něco takovýho!!
Takže v režimu brigde se mi modem nedokáže lognout...... nějaký nápady??? =)))))

- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Skus postupovať takto. Pripoj modem k pc cez sieťovku a sprovozni net. Odskúšaj či ti pôjde načítať nejaké stránky. Až ti to bude fungovať, tak potom mu tie nastavenia zmeň na bridge. Ja som to tiež menil iba tak že som tú pôvodnô hodnotu zmenil na bridge a uložil nastavenia v modeme. Potom ho pripoj na router a skús sa pripojiť k netu po kábli aj cez wifi možno ti to pôjde. 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mno hele zkoušel sem ten bridge a je tam jeden háček.... normální připojení přez modem běhá v PPPoE ale reřim bridge volbu PPPoE nemá což je pro mě trošku neřešitelnej problémek! :(
- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Skušal si postupovať tak ako som ti opisoval v predchádzajúcom príspevku? Nemám momentálne k dispozícií tak dlhý kábel aby som pripojil modem priamo k Pc a pozrel sa čo som tam presne zmenil, ale ako pozerám do svojich poznámok ktoré som si narýchlo zapisoval keď som to ladil s tým technikom, tak v nich mám uvedené, zmeň PPPoE na BRIDGE . A ešte v nastaveniach routra mám v položke IP Config - WAN & LAN nastavené WAN Connection Type: na PPPoE a v PPPoE or PPTP Account mám zadané prihlasovacie údaje ktoré som dostal od poskytovateľa netu. pozri screen

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Juju postupoval jsem tak! Akorát problém je že při změně na bridge mi to z PPPoE skočí na PPPoA a to už zřejmě nefachčí a zpět na PPPoE to hodit nejde!:( JInak to nastavení routeru to sem měl stejně jak teď řikáš!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 4971
-
od desperado007
Zobrazit poslední příspěvek