Problém s prohlížeči Firefox, Opera, Eplorer

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

TGa
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Problém s prohlížeči Firefox, Opera, Eplorer

Příspěvekod TGa » 22 zář 2008 19:19

Mám zvláštní problém. Mám novy notebook Thinkpad na kterem byl predinstalovany windows xp, se spoustou programu od vyrobce. Mam zvlastni problém s internetem. Problem je ruzny podle prohlizecu, ale zkousel FF, IE i Operu a nikde to nefunguje radne. Mezi me problemy patri napriklad: FF - na seznamovsekm emailu nemohu rozkliknout maily, vzdy kdyz klinu na mail na vypisu, tak se mi pouze aktualizuje vypis mailu a zadny mail se neotevre. Na jinych strankach (hattrick.org) se mi pri kazde snaze kliknout na odkaz zobrazi "Pro zobrazení této stránky musí Firefox znovu odeslat požadavek, který zopakuje akci (jako např. hledání nebo potvrzení objednávky), která byla provedena již dříve." Toto se mi zobrazuje opakovaně, i když nic nedělám po nějaké chvilce. Na jinych pocitacich, kde je FF s timto problem neni. A v jinych prohlizecih, napr. v Opere to funguje bez problemu i v mem notebooku. Ve FF mám také problémy, kdyz se snazim v novem okne otevrit nejakou jinou stranku - nejake video. Proste se nenahraje stranka a jen to "cuka".
Vsechny tri prohlizece maji problem s aktualizaci - na nekterych strankach, kde se pri reload ma aktualizovat obsah, se neaktualizuje a zobrazuje se porad to same.
S FF jsem byl vzdy spokojeny, ale ted funguje zalostne. Zkousel jsem si instalovat starsi verze FF, ale zadna zmena nenastala. Opera je super, ale ne se vsema strankama je kompatibilni. V Bloguje.cz je problem s editaci clanku v Opere.

Nemate nekdo podobne problemy?

Uvažuju, že bych nainstaloval jinou verzi XP, než jsou ty originální. Nevítě nekdo náhodou, jestli je to legální?

diky za pomoc

Reklama
Mirek1
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Problém s prohlížeči Firefox, Opera, Eplorer

Příspěvekod Mirek1 » 22 zář 2008 20:47

Ahoj,poradím ti žalostně málo..to málo může souviset s emailem na Seznamu.cz
Vytáhl sem si řádek a to tento:FF - na seznamovsekm emailu nemohu rozkliknout maily, vzdy kdyz klinu na mail na vypisu, tak se mi pouze aktualizuje vypis mailu a zadny mail se neotevre
Rada je:Pokud máš ve Správci doplňků rozšíření Skype, tak je na vině ono, rozšíření tedy odinstaluj nebo zakaž.
Můžeš mít Skype i nemusíš..vůbec to nemusí souviset,píšeš že máš dost nakoplý wokna..no nic,zkus se podívat a dej vědět.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 22 zář 2008 21:01

Na seznam.cz je momentálně nějaký problém, nedá se přihlásit do účtu automaticky (Opera Wand dat) ale ani ručně a to se tam občas děje jejich problém. Asi před 2-3 mi dny jisté potíže hlásil Google i uživatelé, kterým chodil Gmail přihlašování jen v angl. verzi.
Firefox jsem dnes nezkoušel, ale i na to dojde. IE nepoužívám.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 22 zář 2008 21:53

Doporučuji udělat úklid v počítači třeba Ccleanerem (včetně registrů) a pak zkontrolovat programem Mwav.exe, zda nemáš v PC nějakou verbež, což je dle popisu dosti pravděpodobné.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 22 zář 2008 22:34

george píše:Na seznam.cz je momentálně nějaký problém, nedá se přihlásit do účtu automaticky (Opera Wand dat) ale ani ručně…
Vyřešil jsem nastavením pro Seznam (taky jsem se nemohl přihlásit, Opera 9.52) – identifikace prohlížeče: maskovat se jako FF.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

TGa
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod TGa » 23 zář 2008 23:12

Tak odinstalovani skypu z FF pomohlo. Seznam email funguje. Děkuji. Zbytek ještě prozkouším.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
    od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče
    5
    4951
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    30 srp 2024 09:29
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3385
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4017
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s fps spojený s gpu
    od Matyas.S » 02 pro 2024 20:30 » v Hry
    0
    2269
    od Matyas.S Zobrazit poslední příspěvek
    02 pro 2024 20:30
  • Problém s monitorom
    od sloliv » 08 led 2025 04:55 » v Problémy s hardwarem