Monitor bliká (po výmazu sys. souborů)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Monitor
Zkus reset BIOS, nebo odpoj HDD a zkus zdali bude obraz při najetí BIOSu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Třeba si nešťastnou náhodou něco provedl s ovladačema GK, zkus je přeinstalovat.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi tedy zachránil a zazálohoval data na disk, nebo CD/DVD, tedy ne na disk, který máš v PC, doporučuji novou instalaci.Pokud monitor nic nezobrazuje, těžko můžeš něco dělat. Pro jistotu si ověř, zda je monitor řádně připojen kabelem od PC, případně jej odzkoušej u kamaráda, či ochotného souseda ap.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
který blbec půjčí zadarmo gk ? ne přece kámoši, máš nějaký ? :-/
sousedy máš ?
sousedy máš ?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus po spuštění PC tlačítkem mačkat tlačítko "Delete" na klávesnici a pokud se tam dostaneš vyber v Biosu "Load BIOS Setup Defaults".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Pohlaví:
Pic píše:Zkus po spuštění PC tlačítkem mačkat tlačítko "Delete" na klávesnici a pokud se tam dostaneš vyber v Biosu "Load BIOS Setup Defaults".
Zaprvé: každý má jinou klávesu do biosu, ale to neni tak dulezite, ja mam F10, ale urcite nezvladnu ovladat BIOS poslepu.

-
- Pohlaví:
Pic píše:Pro jistotu si ověř, zda je monitor řádně připojen kabelem od PC, případně jej odzkoušej u kamaráda, či ochotného souseda ap.
Jen pro informaci, přečti si tento kousicek prvniho prispevku:
Zkoušel jsem jiný monitor, ale dělal to samé
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bože to jsou rady, rvát tam jiné grafiky. Každá, ale opravdu téměř každá základovka má AGP slot pro grafické karty. Lidi si je pletou, to je normální, ale být tam musí, to jenom pro pořádek. Co se týká tvého problému. Pochopil jsem to tak, že po zapnutí počítače počítač normálně najíždí, jen monitor zůstává v režimu stan-by. Osobně to vidím na dva problémy. Buď je to HW chyba, ale nikoliv monitoru, nýbž základní desky, potažmo VGA konektoru a nebo je to SW chyba po tom, co jsi v počítači nadělal, jak jsi psal. Poradím ti toto - pokud tvoje PC má i jiné výstupy na monitor, jako třeba DVI, zkus ho. Pokud nikoliv, což si tak i trošku myslím, tak než půjčovat grafiku, tak zkus půjčit někde podobnou základovku co máš. Snad někoho znáš. Osobně to vidím na problém právě základovky, potažmo integrované grafiky v ní. Ovšem mohl se i přerušit některý ze spojů vedoucí na monitor. To nikdy nezjištíš. Zkus tedy vyměnit základovku, protože bez monitoru nic neuděláš. Reinstalace Widlí by zřejmě pomohla, jen pokud by to byl SW problém. Ale i to se mi nezdá..
Než se budeš do něčeho puštět, sundej bočnice u skříně a pořádně zkontroluj cestu k monitoru..mrkni na kabel, sloty, apod.
EDIT: ted jsem si uvědomil, že tím, že tam dáš jinou grafiku, tak po zapojení monitoru právě do té přidané grafiky ti půjde obraz právě přes tu grafiku. Má to svoje výhody i nevýhody. Výhoda je tam, že zjistíš čím to přesně je. Pokud půjde obraz přes přídavnou grafiku normálně víš, že je špatná ta integrovaná a nevýhoda je ta, že budeš muset řešit dvě věci. Buď splašit grafiku na tvoje PC ( nevím jak je staré ) a nebo koupit novou základovku...ovšem to s tou grafikou bys možná zkusit mohl..nevím jestli tím ale něco vyřešíš..
Než se budeš do něčeho puštět, sundej bočnice u skříně a pořádně zkontroluj cestu k monitoru..mrkni na kabel, sloty, apod.
EDIT: ted jsem si uvědomil, že tím, že tam dáš jinou grafiku, tak po zapojení monitoru právě do té přidané grafiky ti půjde obraz právě přes tu grafiku. Má to svoje výhody i nevýhody. Výhoda je tam, že zjistíš čím to přesně je. Pokud půjde obraz přes přídavnou grafiku normálně víš, že je špatná ta integrovaná a nevýhoda je ta, že budeš muset řešit dvě věci. Buď splašit grafiku na tvoje PC ( nevím jak je staré ) a nebo koupit novou základovku...ovšem to s tou grafikou bys možná zkusit mohl..nevím jestli tím ale něco vyřešíš..
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Dost podobný problém jsem měl já, po dlouhém přezkoušení všech komponentů, se z toho vyklubala špatná deska.Můžeš zkusit rady jaké byly napsané víše, ovšem pokud nemáš nikoho kdo by ti mohl půjčit část počítače(může se stát), tak pak vidím jen jedinou možnost a to dát pc do servisu, tam ti řeknou co je špatně a potom se podle toho zařídit.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- Pohlaví:
kamaradovi se to stalo taky, ale kdyz jeli na dovcu, nechal ho omylem zapnuty a kdyz prijel domu, tak byl v poradku.
ale ja to mam uz dva tydny
ale ja to mam uz dva tydny
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10985
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41
-
- 10
- 4626
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4523
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-
-
- 5
- 3482
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4700
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”