Problémy se sprovozněním PC.

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

bootl
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Problémy se sprovozněním PC.

Příspěvekod bootl » 25 zář 2008 18:40

nefunguje mi pc zrejme sou to biosy podle zakladni desky sem si je nasel na internetu ale nevim jak je tam dat poradte tady sem je našel http://www.svethardware.cz/forum/downlo ... ile&id=145

Upraven název Biosy, neb neodpovídá řešenému problému. Pic

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: biosy

Příspěvekod Pic » 25 zář 2008 18:46

Vítám Tě na PC-Help! Nemohl by jsi svůj dotaz popsat pochopitelněji. Z tohoto moc moudrý nejsem a asi ani ostatní čtenáři. Odkaz není funkční!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

bootl
nováček
Stav:

Příspěvekod bootl » 25 zář 2008 19:40

ten odkaz byl na ty biosy to je jedno k lepšímu popsání mohu říct tolik na pc my nenaběhne systém prostě zmáčknu power ventilátor jede cd mechaniky jedou operační paměti sou tam dvě takže nepředpokládám že by odešli najednou tak mě napad bios všechno tomu nasvědčuje tak sem si podle základní desky našel příslušící biosi ale nevim jak je tam mam dat

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 25 zář 2008 20:00

jak problém nastal měnil si něco nebo vypadl proud nebo jen tak trochu to rozepiš pochybuju že to bude biosem
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 25 zář 2008 20:33

BIOS to asi nebude.To by ti psalo při startu počítače na obrazovce BIOS Checksum bad.Navíc BIOS si můžeš pro klid duše resetovat.Buďto přepnutím jumperu na desce nebo vyndáním baterie z desky.Ale jak říkám,BIOS to zřejmě nebude.Chyba bude jinde.Třeba odešla grafika,základní deska nebo zdroj.Počítač ti ani nepípá? nebo nic nezobrazuje na monitoru?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

bootl
nováček
Stav:

Příspěvekod bootl » 25 zář 2008 21:18

na monitoru se nic neukazuje ale když ho vipojim ukáže check signal cable
ten počítač je v podstatě novej
moment vzpomel sem si jak se to stalo prohlížel sem si naky stranky najednou zasek a samovolny restart vyplo se to ale pak uz nenabehlo tak sem dlouze podržel power ono se to viplo rek sem si ze se na to rano podivam. rano vse bezelo zase jak ma normoš to naběhlo řek sem si že je to teda asi v pohodě projel sem to nodem ale nic se nenašlo.pak sem šel na e-mail zadal sem heslo zmack enter a pak uz se to zase restartovalo s tim rozdilem ze se uz nikdy nic nenabehlo

bootl
nováček
Stav:

Příspěvekod bootl » 25 zář 2008 21:20

pocitac ani nepipa

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 25 zář 2008 22:37

Též jsem přesvědčen, že to není Biosem. Problém bude ve vadném zařízení. Zkoušel jsi se dostat do BIOSU - po startu klikat na klávesu "Delete"? Zkus odebrat jednu z pamětí a spustit PC. Pak tam po odebrání první vlož druhou. Jedna z nich může být vadná a PC pak nenaběhne. Pozor však na statickou elektřinu ať si paměti neodpravíš. Paměti měň při vypnutém PC a odpojeném od el. zásuvky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

bootl
nováček
Stav:

Příspěvekod bootl » 26 zář 2008 14:17

tak jo zkusil sem vyndat baterku a odpojil od el. ale probční lem pretrvava take jsem zkousel to s operační pamětí ale stale zadna zmena

Moriss
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Moriss » 26 zář 2008 14:24

Pokracuj s timto pravopisem a asi mi to zpusobi zdravotni ujmu... :bomb:
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 26 zář 2008 14:46

Co máš za zdroj - značka a W? Uveď komponenty PC (ZD, procesor, paměti, GK, ZK ap.). PC je nový, je ještě v záruce, nebo si jej stavěl sám?

bootl
nováček
Stav:

jeden problém vyřešen druhý nastal

Příspěvekod bootl » 13 říj 2008 20:19

vyhrabal jsem starší procesor z mého starého počítače dal jsem ho tam a už to funguje, ale je to pekelně pomalé poraďte mi někdo, který si mám koupit

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”