Zdarec,
používám BitLord a nikdy jsem neměl se stahováním torrentů problémy. Když jsem torrent spustil, objevil se počet připojujících se uživatelů a ti se okamžitě začali připojovat a torrent se začal stahovat. Pak jsem ale jednou zapnul BitLord, spustil torrenty, objevili se připojující se uživatelé, jenže za půl hodiny se z nich připojil jeden a torrent se v podstatě nestahoval. A teď jakejkoliv torrent spustim, je to to samý. Připojujících se uživatelů to ukazuje třeba 100, ale z nich se se nepřipojí žádnej a nebo třeba jeden nebo dva. Zkoušel jsem vypnout firewall a antivir, zkoušel jsem i jiný klienty, ale prostě to nefunguje. Třeba v uTorrentu mi svítí dole žlutý trojúhelník a taky to nic nedělá. Zkoušel jsem i změnit port, ale bez výsledku. Net mám od UPC, ale poskytovatelem to asi nebude, protože ostatním lidem, co maj UPC to jde. Nemám žádnej router. jde mi kabel ze zdi do UPC modemu a z toho rovnou do pc. Restart modemu také nepomohl. Můžete někdo poradit?
Přestaly mi fungovat torrenty Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přestaly mi fungovat torrenty
neblokuje ti to firewall? UPC neblokuje torrenty. vyzkoušej přes torrenty stáhnout Ubuntu to by mělo frčet dost vysokou rychlostí. jinak jsem k tomu ještě našel tohle
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 9536
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
-
- 6
- 2088
-
od petr22