Čištění RAMky, vytížení procesoru při FF3... Vyřešeno
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Čištění RAMky, vytížení procesoru při FF3...
nevím jak to chodilo dříve,jde mi o to že dřív sem žádné problémy neměl....teď když se mi načítá nějaká stránka,tak mám třeba na 5 vteřin zaseklý celý počítač,nemužu psát na ajsku,někdy se dokonce i na tu vteřinu třeba pozastaví media player...........o to mi jde,jinak at si to klidně sežere celej počítač,ale aby mě to neomezovalo :)
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak za prvé integrovaná GK má 128 MB, pokud jsi uvedl správně název základní desky. GK není nic moc a pokud máš spuštěno více aplikací najednou, tak se nediv, že ubývá paměti. GK si také nějakou paměť alokuje a to ji ještě pomáhá procesor. Pokud použiješ samostatnou GK situace se poněkud zlepší, podle kvality GK. Co máš spuštěno za ochranné rezidentní programy - firewall, antivir, Spybot a p.? Provádíš alespoň občas čištění PC na př. Ccleanerem, či nějakými jinými programy. Nemáš v PC nějakého nezvaného hosta? - kontrola třeba programem Mwav.exe.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
grafickou kartu plánuji,ted sem si v biosu nastavil at si bere 256 MB z paměti, což by odpovídalo když mi počítač ukazuje že má 1,75 GB paměti...ale grafickou kartu plánuji....
rezidentní programy používám, Kerio Firewall, Rezidentní štít Avastu (který mi bylo doporučeno po HJT vypnout
) a TeaTimer od Spybotu......PC se snažím čistit,většinou tak jednou za měsíc ho celý projedu všema možnejma programama na čištění 
rezidentní programy používám, Kerio Firewall, Rezidentní štít Avastu (který mi bylo doporučeno po HJT vypnout

zákl: MSI K9N6SGM-V
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Alokovaná paměť GK ti PC určitě nezpomaluje (ikdyž 256MB je na integrovanou grafiku zbytečně moc). Zkoušels kouknout do procesů, který ti bere nejvíc? Viděl bych to na zavšivení OS (zkus založit nový topic pro kontrolu HJT) nebo konflikt rezidentních ochran.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Čištění RAMky, vytížení procesoru při FF3... Vyřešeno
Právě TeaTimer od Spybotu dost zpomaluje. U Avastu také záleží jak náročnou rezidentní kontrolu máš nastavenou.
Pokud někdo poradil vypnou rezidentní štít u Avastu, tak ale jen po dobu odstraňování nějakého prevíte, ale sotva na trvalo. To by jsi pak nemusel Avast mít instalován.
Pokud někdo poradil vypnou rezidentní štít u Avastu, tak ale jen po dobu odstraňování nějakého prevíte, ale sotva na trvalo. To by jsi pak nemusel Avast mít instalován.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5061
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2815
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
-
- 0
- 2153
-
od admiss