Mám starou tiskárnu HP 610C. Po zapnutí začne blikat kontrolka, že nějáký dokument čeká na vytištění, přitom ve vlastnostech tiskárny žádné dokumenty k tisku nejsou. Jakmile se snažím něco vytisknout, tiskárna si natáhne papír a pak mi vyleze na monitoru bublina, že nastala chyba- po rozkliknutí píše: chyba- požadovaný dokument nelze vytisknou- probíhá tisk.
Zkoušela jsem tiskárnu restartovat, i odebrat port a znova nainstalovat- ale dělá to pořád. Před 2 dny tiskla úplně v pohodě.
problém s tiskárnou
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: problém s tiskárnou
V obou případech doporučím odinstalovat a zpětně nainstalovat ovladače tiskárny. Co se týká zrcadlového tisku, tak si zkontrolujte nastavení tiskárny. Mohl jste se někde ukliknout a omylem tuto možnost zvolit..
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na ikonu tiskárny v systray kliknout pravým-otevřít všechny aktivní tiskárny-zrušit tisk.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
No, už píšu v prvním příspěvku, že jsem zkoušela odinstal a znova nainstalovat... to nepomohlo
Po rozkliknutí právě píše, že žádné dokumenty nečekají na vytištění. Ale jakmile dám tisknout stránku, napíše chyba- tiskárna právě tiskne.
Po rozkliknutí právě píše, že žádné dokumenty nečekají na vytištění. Ale jakmile dám tisknout stránku, napíše chyba- tiskárna právě tiskne.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
přesně tuhle tiskárnu mám doma a ještě donedávna se na ní z nouze tisklo. nevím, čím tvé problémy mohou být způsobeny, ale podle mě už ji nemá cenu nějak opravovat. ta tiskárna nemá hodnotu ani 200 Kč. Asi bych se poohlédl po nové. seženeš už pěkné za 1000Kč a nebo mutlifunkční za 1500Kč
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4110
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06