google chrome Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

aldik
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

google chrome

Příspěvekod aldik » 04 říj 2008 17:27

mám problém s googlovským prohlížečem .. znova sem si ho nainstaloval a teď i když nemám ve vlastnostech zaškrtnuté "spustit jako správce" tak při každém spuštění musím odkliknout tu standartní tabulku ve Vistě ve které se to ptá jestli chcu spustit neznámý program .. při první instalaci se to spouštělo normálně :? :evil: .. poradíí někdo?? :wink:

P.S. doufám že to někdo vyřeší .. mi se ten Google Chrome za tu chvilku používání začal líbit možná víc než FF3 :smile: .. všechno načítá tak nějak rychleji :wink:

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: google chrome

Příspěvekod X » 04 říj 2008 17:44

Když se tě to ptá, tak jistě jsou tam i další volby, v XP teda jsou a jde to vypnout.

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 04 říj 2008 17:46

X píše:Když se tě to ptá, tak jistě jsou tam i další volby, v XP teda jsou a jde to vypnout.

no "povolit" nebo "storno" ..a když dám storno tak se to nespustí .. to je logické :lol:

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 04 říj 2008 17:57

Obrázek

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 04 říj 2008 18:01

X píše:Obrázek

to sem tam měl při instalaci .. a ted při každém spouštění tam mam něco podobného ale bez toho zatržítka :?

.. to musím znova instalovat aby se toho zbawil? .. kurnik proč sem to dawal pryč jak sem to instaloval poprve, to šlo normálně

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 04 říj 2008 20:15

newí někdo teda jak to vyřešit?? :wink:

mi osobně to newadí .. já sem na účtu administrátor (já to jenom odkliknu to tlačítko spustit) .. ale druhý účet je s normálním oprávněním a kdyby náhodou se tam chtělo chrome někdy spustit a nebyl by sem doma tak by se nespustil bo heslo znám jenom já :smile:

erty123456
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod erty123456 » 04 říj 2008 23:18

na zástupci na ploše dej pravý myšítko a vlastnosti a na kartě kompatibilita by se mělo dát zatrhnout spustit tento program jako správce
Asus K55VJ

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 04 říj 2008 23:28

erty123456 píše:na zástupci na ploše dej pravý myšítko a vlastnosti a na kartě kompatibilita by se mělo dát zatrhnout spustit tento program jako správce

to je teda rada :smile: .. když to bude zaškrtnuté tak právě to po mě má chtít potvrzení (případně zadání hesla) .. ale já to zaškrtnuté nemám takže by to po mě nic chtít nemělo .. v tom je ta záhada :shock:

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Re: google chrome  Vyřešeno

Příspěvekod aldik » 04 říj 2008 23:31

tak už je OK .. v té nabídce vlastnosti na kartě kompatibilita sice "spustit jako správce" zaškrtnuté nebylo .. ale bylo to zaškrtnuté v "Zobrazit nastavení pro všechny uživatele" taky na kartě kompatibilita .. ale pořád newim proč po prwni instalaci to fungovalo bez tehle chybky :evil: :smile:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”