Ahoj,na PC umim jen klikat nebo fakt něco málo.Potřebuju poradit co je to TeamViewer3.Můj muž má děsnou srandu že se mi může přes tohle hrabat v notesu.Nemůžu to odinstalovat,všimla jsem si že když to spouští a hlavně když se toho dotknu chce to po mě devítimístné číslo a asi název-nevím neumím ani anglicky.Takže jako laikovi mi to přijde že je to někjaké propojení PC funguje to díky netu ale jen když on chce a já to neovlivním.Zapnul mi přes to i skypa,dostal se mi do vzkazů ve kterých jsem právě psala,překopal mi klávesnici,nedalo se psát.Zuřila jsem.
Chci to z noťase pryč a chci vědět jestli může k heslům nebo jestli se hesla dají zjistit?
Jestli mi někdo poradí budu fakt vděčná.Díky
*upraven nadpis*Marfy*
Problém s TeamViewrem
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mám problém nevím co s tím
Ahoj, tento program slouží jako správce vzdálené plochy. Jestliže ti ho tam nainstaloval a má tam svoje heslo, tak s tím budeš horko těžko něco dělat. Odinstalovat přes ovládací panely asi nepomůže?? Jedině se pohrabat v registrech, ale to už chce trochu něco umět. Zkus napsat co používáš za verzi WIN, pak se na to mrknem dál.
Lenovo Thinkpad Edge 15
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Mám problém nevím co s tím
Team Viewer je program na vzdálenou správu počítačů,třeba po síti.Jen takový dotaz-jak jsi ho zkoušela odinstalovat.Klasicky přes Nastavení-Ovládací panely-Přidat nebo odebrat software ?Pokud to takhle nejde,tak zkus programem Total Uninstal Ovšem problém může být v tom,že program se někdy ani nemusí instalovat/nevím jestli je to zrovna tento případ.Taky by pomohlo nastavit jinak firewal,aby blokoval lépe přístup ze sítě.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Re: Problém s TeamViewrem
ahoj mám problém, jestli to je tedy problém nebo něco normálního. používám Team viewer a jsem s ním spokojen. Jediné co mi vrtá hlavou že nejde je sledovat na vzdálené ploše video třeba ve WMP, nebo jiném. Mám jen černou obrazovku, ale na vzdálené ploše to běží normálně. nevíte co s tím? Díky
rejnokr: To je běžné. Jednak video nejspíš běží v overlay vrstvě, za druhé by nejspíš nestíhalo připojení, máš představu o velikosti dat, když běží video? Jestli chceš mermomocí streamovat, udělej to přes VLC.
Naposledy upravil(a) X dne 20 bře 2009 18:20, celkem upraveno 1 x.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
rejnokr píše:ahoj mám problém, jestli to je tedy problém nebo něco normálního. používám Team viewer a jsem s ním spokojen. Jediné co mi vrtá hlavou že nejde je sledovat na vzdálené ploše video třeba ve WMP, nebo jiném. Mám jen černou obrazovku, ale na vzdálené ploše to běží normálně. nevíte co s tím? Díky
To nepůjde, pracuje to s bitmapou - koukáte jen na obrázek a video nepřenese (ani hry, atd.)
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prosím,založ si svůj vlastní topic , ať se to tu nemotá ,díky !
Tak jak to je ,kde to jde/nejde sledovat?
To d1amond :
A zajímavé ,že jsem přes to hrál Crysis ,sice na 256 barvách ,ale hrál !
nejde je sledovat na vzdálené ploše video třeba ve WMP, nebo jiném. Mám jen černou obrazovku, ale na vzdálené ploše to běží normálně.
Tak jak to je ,kde to jde/nejde sledovat?
To d1amond :
A zajímavé ,že jsem přes to hrál Crysis ,sice na 256 barvách ,ale hrál !

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Ale k příspěvku. Nevím jak, ale přes registry to půjde jen v případě, že k tomu má oprávnění (což pravděpodobně je ošetřené)? Ne?
/*Každopádně je to topic k zamyšlení
*/
To Owner: jak? já na tom nepustil ani Warcraft 3 - prosím SZ nebo další topic, ať to nehltíme..
/*Každopádně je to topic k zamyšlení

To Owner: jak? já na tom nepustil ani Warcraft 3 - prosím SZ nebo další topic, ať to nehltíme..
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
co vim ja..tak to stačí killnout v procesech :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3483
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36