Cau,
mam problem se viz. předmět, normarlne fungoval z niceho nic zamrzlnul NB a restnul se. Win nabeh tak po 10min a hazel nesmyslny chyby a sel jak snek, kazda jednoducha operace treba zvyrazneni ikony mu trvala tak 5min. No tak sem si rek ze je po winu, tak letim do ghosta a ten me poslal do pr...., ze na hadr nejde nic zapsat. Ale samozrejme ze ghost ho tak dosr.. ze uz ani win nenabehne, tak se ptam jestli existuje nekdo kdo dokaze vytahnout data z toho hadru.Jedna se mi o partisn D: , do toho se ghost nenasr.., nevite nekdo popripadne nevite o nekom, jak na to?
Diky za kazde rady.
Hardisk sata 2.5''
Hardisk sata 2.5''
Naposledy upravil(a) Vali. dne 07 říj 2008 18:00, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hardisk sata 2.5''
Jednak dej zde hledat a zadej " Obnova dat". Toto se zde řešilo již mnohokrát. Jinak laskavě si nech od cesty všechny vulgární výrazy. Pic
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Dik za radu, promin za ty vulgarismy, ale kdyz sem si ted na to vzpomel, tak sem se neudrzel
(ty data sou pro me dulezity) Hledal sem, ale nic sem nenasel co by se tykalo meho problemu, ja mam hadr asi drobet nemocnej, i kdyz jeste nejak chroupal ten Win tak stejne neslo nic kopirovat, a po zkousce nahrat novej Win mi to pise ze nelze, ani ho nesformatuje, takze pokus nahrat Win je nomoznej. Tak jak ty data z toho zachranit?

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
stáhni si live CD Ubuntu (vypal jako obraz CD) nastav v biosu jako první boot z CD a nechej ho nabootovat. připoj externí disk a data si zkopíruj na něj a pak reinstaluj. teoreticky by jsi mohl vytáhnout i data z toho oddílu C
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Dik za radu, ale je tu problem, ubuntu mi zobrazuje jen jeden disk C: (pise ACER) ma velikost 24Gb coz by odpovidalo ale chyby disk D: a ten ma mit 56Gb, kde je?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
tak to netuším. já jsem měl taky 2 disky a zobrazily se mi naprosto normálně 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
A nevis kdo by si stim vedel rady? potrebuju to fakt nutne dostat ven.
AHA ja uz asi vim, to ubuntu neumi NTFS, co? ja mam C: FAT 32 ale D: NTFS
Soudim podle toho ze mi to nemluvi ani s externim a ten ma taky NTFS
Soudim podle toho ze mi to nemluvi ani s externim a ten ma taky NTFS
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
NTFS by tomu vadit nemělo. mám oba disky NTFS a Ubuntu je vidí
to by nemělo vůbec vadit. spíše že jeden je jako systémový disk a ten je vidět a ten druhý je datový a ten asi nepůjde vidět
to by nemělo vůbec vadit. spíše že jeden je jako systémový disk a ten je vidět a ten druhý je datový a ten asi nepůjde vidět
Naposledy upravil(a) memphisto dne 07 říj 2008 20:10, celkem upraveno 1 x.
jenze sou oba formatovany Windowsaskym "rychlym formatovanim"
A kdyz tam dam ten "partition editor" tak ho vidi, ale pise "unknown"
A kdyz tam dam ten "partition editor" tak ho vidi, ale pise "unknown"
A nevis nejakej jinej soft, kterej by mi pomoh?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jediný co mě napadá je, že by se dalo spustit opravit Windows z CD, ale to asi až v krajním případě. počkej, jestli ještě někoho nenapadne něco jiného
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3255
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
10 dub 2025 19:50