Co s hostitelskými soubory?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Co s hostitelskými soubory?
Ahoj, může mi někdo poradit, jak vymazat hostitelské soubory z PC? Zřejmě se jedná o adresy dříve navštívených internetových stránek, anebo adresy nechtěně načtených internetových adres. Když spustím Anti Spyvare 2008, kontroluje systém PC asi půl hodiny a pak další více jak dvě hodiny kontroluje právě tyto hostotelské soubory. K ničemu je nepotřebuji a rád bych je vymazal. Jsem jen koncovým uživatelem PC. Prosím o radu pro analfabety. Díky. 

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Co s hostitelskými soubory?
Jestli používáš IE , tak v nastavení - možnosti internetu a tam dáš odstranit dočasné soubory . (Myslím ,že je to ono.) 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Doplňuji informaci k mému dotazu: Kontrola hostitelských souborů dnes trvala více jak 6 hodin! Používám Mozilu Firefox. Hostitelské soubory nejdou vymazat ani v Mozile, ani v IE, ani v ovládacích panelech - možnostech internetu. Používám XP home SP2, Firefox 1.7 Už jsem uvažoval i o naformátování celého disku, i za cenu kompletní přeinstalace, ale formát disku je zablokovaný. Pokud se mi nepodaří hostitelské soubory z PC odstranit, uvažuji o výměně HDD. Poradí mi někdo?
Tak je smazej ručně:
Unlocker 1.8.2-můžete odemknout uzamčené soubory, které blokuje nějaká aplikace. Unlocker využijete tedy v případech, kdy chcete smazat soubor používaný jinou aplikací.exe
Unlocker 1.8.2-můžete odemknout uzamčené soubory, které blokuje nějaká aplikace. Unlocker využijete tedy v případech, kdy chcete smazat soubor používaný jinou aplikací.exe
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”