Liteon dvířka!! Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Liteon dvířka!!

Příspěvekod Mira2506 » 12 říj 2008 14:03

Dobrý den,mám prodlém u vypalovačky LITEON SHM - 165P6S že když chci vložit medium tak se mě nechtějí otevřít dvířka.Bliká zelená dioda něco cvaká ale dvířka se otevřou až tak po 20 - 30 sekundách trápení čudlíku na otevření.Je ta mechanika vadná nebo co bych měl zkontrolovat?Firmware mám nejnovější.Díky

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Liteon dvířka!!

Příspěvekod memphisto » 12 říj 2008 14:11

viděl bych to asi na nějaký problém s tím otevíráním.konkrétně s těmi převody (ozubenými kolečky a motorkem), co ji otevírají. pokud je v záruce, tak bych ji reklamoval. sám si na tom neopravíš skoro nic
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Liteon dvířka!!

Příspěvekod Mira2506 » 12 říj 2008 19:12

Mohl by to dělat ALCOHOL 120?
Převody to nebudou.Hodil by sem někdo zapojení mechaniky myslím napětí na konektoru.Vyndal bych jí a zkusil na zsroji.A jaká je rozdíl když je mechanika SATA,kdybych koupil novou aby mě šla zapojit?

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Liteon dvířka!!  Vyřešeno

Příspěvekod X » 12 říj 2008 19:15

To bude hardwarová závada, mě takhle zlobí Plextor - PlexWriter 48-24-48A, dělá to skoro od začátku, musím 2-5x zmáčknout eject. Podruhé to většinou nedělá, až po dalším zapnutí či druhý den znovu. Jinak si na něj ale nemůžu stěžovat, média nekazí a pálí perfektně.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”