Jednomu mému uživateli havaroval disk v PC, naštěstí se mi podařilo mu zachránit data a zkopírovat je jinam. ALE....
Po instalaci nového disku, XP a Office 200 Pro se stalo následující: když chce otevřít (poklepáním v Exploreru nebo přes Total CMD) jakoukoliv zachráněnou tabulku z toho disku, co havaroval, tak to vyhodí hlášku, že soubor nelze nalézt a navíc, když název souboru obsahuje mezery, tak se snaží otevřít jednotlivé slova jako tabulky (např. mám soubor "nejaka tabulka 2008.xls", takže se snaží otevřít nejaka.xls, tabulka.xls, 2008.xls a .xls).. Ale když chci tento soubor otevřít normálně přes Excel / Soubor / Otevřít, tak se otevře úplně normálně a všechna data tam jsou..
Zkoušel jsem už všechno, i reinstal winů, ale bez výsledku a jistě si umíte představit, jak tohle otravuje práci s počítačem, když se musí všechno otevírat přes Excel..
PS: jsem administrátor sítě se 170 uživateli, takže se v PC trošku vyznám, ale s tímhle si fakt nevím rady a proto uvítám jakékoliv nápady, co by to mohlo být.
Díkes.