Winamp Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

PreTox
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Winamp

Příspěvekod PreTox » 14 říj 2008 23:33

Marfy píše:Jo to může udělat.Otázka je jestli to půjde.Já mám v Preference nastaveno zrovna Always connected a nezobrazuje se mi to.Už léta to totiž ruším,při instalaci Winampu.Myslím,že i když nastaví No Connected,tak to bude pořád vyskakovat.

Nemyslim, at zrusi pripojeni Winampu k internetu, jenom at najde polozku "nacitat informace z internetu"..
Jinak jenom pro info: ja jsem z winampu presel na Aimp. Je to nej prehravac hudby. :wink:
MB: ASUS Striker II Formula, CPU: Intel Core™ 2 Duo 3,16GHz, CPU Cooler: Zalman CNPS8700 LED, RAM: 2x1GB Corsair Dominator 1066 MHz DDR II, GPU: ASUS ATI Radeon HD 5770 DDR3 1GB, HDD: WD CG 500GB SATA 300, HDD2: WD CG 2TB SATA 300, Zdroj: Corsair 650W

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 15 říj 2008 02:11

PreTox píše:…ja jsem z winampu presel na Aimp. Je to nej prehravac hudby. :wink:
Já AIMP vyzkoušel – není špatný, má dokonce pár udělátek, která WA nemá, ale postrádám shodné klávesové zkratky a dvojnádobnou velikost (u 1360×1024 velmi ergonomickou). Nepřešel jsem.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 15 říj 2008 05:35

Díky chlapy a Milošovi velice moc. Funguje to - jestli přestane reinstaluji. Problém je, že já to neinstaloval. JA si reinstaloval winy viz. problém grafika a ted jsem si sem házel programy a než jsem šel do školy, jsem zaúkoloval členy rodiny :D to jsem ale nevěděl, kolik zde budu mít toolbartů :D
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Zpět na “Vše ostatní (sw)”