Dc++ Vyřešeno
Dc++
prosim moc o radu uz dlouhou dobu mam dc++ ale tenhle problem sem jeste nemel kdyz nainstaluju dc++ 1-2 dny bezi vpohode po par dnech ale zacne blbnout kdyz se chci pripojit na nejaky konkretni Hub pripoji se a automaticky a pak se po chvili pripoji na jiny nebo zustane ale kdyz dam vyhledavani neco napisu tak to zase zmeni hub
nevim co stim 
Re: Dc++
jeste bych chtel dodat ze kdyz dam pasivni pripojeni jede to pamalu ale jede ale vzdycky jsem mel active a jelo to vpohode akorad ted co jsem si nainstaloval windows Vista nejde to.dekuji vsem moc za kazdou radu
jeste jednou moc prosim nenajde se nekdo kdo tomu bude rozumet??? proc se mi odpojuji huby?
Takovej triple post
Vím že sem nepomohl ale tohle si nemůžu odpustit..používej tlačítko EDIT a doplňuj
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
Re: Dc++ Vyřešeno
Jestliže problémy přišly s Vistou (pod XP tedy, předpokládám, nebyly), měl bych takové řešení neřešení – spouštět DC++ pod XP ve virtuálním stroji.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.