QIP-nejde posila

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

keik
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

QIP-nejde posila

Příspěvekod keik » 19 říj 2008 13:14

Zdravim, od nejdavna se mi nejak pokazilo odesilani pres QIP:-( nevite cim to muze byt? preinstalovani nepomohlo, mozna se neco pozmenil v nastaveni, ale nevim o tom:-(

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: QIP-nejde posila

Příspěvekod memphisto » 19 říj 2008 13:16

neblokuje ti to firewall? mrkni do nastavení jestli tam nemáš na záložce Obecné zaškrtnuto Enable File Transfer (povolen přenos dat)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

keik
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod keik » 19 říj 2008 13:39

tak sem zjistil ze problem mam jen s nekteryma uzivatelama....:-( nevim, firewall povoleno, odesilani v QIPu taky

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 19 říj 2008 13:40

nemají ti uživatelé při posílání jiný status jak Online? pak to nejde posílat :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 19 říj 2008 13:52

mě z qipu (mám infium) nejde posílat na icq6 teda nevím jak to teď z novým buildem a předtím to nešlo
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Mr.freerider
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Mr.freerider » 19 říj 2008 15:49

když ti vyskočí to okénko s posíláním co to píše? mě už to taky parkrát nešlo. zjistil jsem že když třeba posílam foto.. tak v nazvu nesmí být diakritika "hacky,carky,mezery a specialní znaky" změním název např, na 123.jpg a vpohodě to jde i na z qip na icq...

keik
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod keik » 20 říj 2008 13:40

aha, no tak priste to zkusim prepsat:-) pise to ze je to spojuje a porad nic...diky za tip

Zpět na “Komunikace na internetu”