WASTE PC
WASTE PC
Cau chtel bych se zeptat ma problem s pc koupil sem si ho a hned na to co sem ho slozil mam nasledujici problem pri kazde hre se mi to po nejake dobe zasekne natvrdo a pc se sam vypne a asi 5 sec na to zase zapne zatim to mam odzkousene na hrat World of Warcraft a Crysis moje sestava je CPU: Core 2 Duo 2.53, 4Giga ram [Adata], GeForce GTX260 mohl by mi nekdo prosim poradit cim to je jestli je to ramkou nebo necim jinym? dik
Re: WASTE PC
zdroj je jakej (znacka a woltaz), zakladni deska jaka ? 

Naposledy upravil(a) peta501 dne 19 říj 2008 17:50, celkem upraveno 1 x.
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jaký máš zdroj? a jeho výkon?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
peta501 píše:F$$lings píše:Cau chtel bych se zeptat ma problem s pc koupil sem si ho a hned na to co sem ho slozil mam nasledujici problem pri kazde hre se mi to po nejake dobe zasekne natvrdo a pc se sam vypne a asi 5 sec na to zase zapne zatim to mam odzkousene na hrat World of Warcraft a Crysis moje sestava je CPU: Core 2 Duo 2.53, 4Giga ram [Adata], GeForce GTX260 mohl by mi nekdo prosim poradit cim to je jestli je to ramkou nebo necim jinym? dik
zdroj je jakej ?
Corsair 650W
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkontroluj paměti memtestem.Také se podívej na teploty(třeba v everestu) může to být přehříváním pc.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
hodí to bluescreen?? a co teploty?
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao píše:hodí to bluescreen?? a co teploty?
Ne nehodi proste se sekne obraz stoji cca 30 sekund i kdyz zmacknu reset nic se nestane pak se pc vypne a po par sekundach zapne ale modrou smrt to nehodi
a co ty teploty??
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zkousel si reinstal OS ? (vim ze tim to asi nebude
)
mas v karte pridavny napajeni ?? (to je jediny co me napada)... potom este teploty

mas v karte pridavny napajeni ?? (to je jediny co me napada)... potom este teploty
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
zao píše:a co ty teploty??
Graf 70 pri zatizeni cpu 35 ramky nevim
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty teploty vypadají OK.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
mixik007 píše:Ty teploty vypadají OK.
Kamos mi rikal ze to delaji nejspis ramky a ze to je uz jen malej problec ale jako malej mi nepride zkousel sem je uz prehazovat i do jinyho dual channelu ale porad stejny pak rikal neco o casovani co je v biosu
Zpět na “Problémy s hardwarem”