Eset smart security

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

peta501
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Eset smart security

Příspěvekod peta501 » 20 říj 2008 13:36

custe lidi ... vcera sem nainstaloval ESET smart security...
ale :) zapnul se mi tam firewall (to mi fut nevadi :D )
ale blokuje mi to xbox 360 ... kdyz se chci pripojit na xbox live.. tak network > OK, IP > OK, DNS > failed....
jak mile ho vypnu (V esetu) xbox se pripoji...
v normalnim windows firewallu to beha v pohode hrabal sem se tam ale vubec nwm kde to povolit nevite nekdo pls ;) ? thx
edit > jen pro info, xbox mam propojenej s pc pomoci krizovyho kabelu (nebo jak :) ) takze vlastne jako dalsi pc na siti
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Re: Eset smart security

Příspěvekod Elusive » 20 říj 2008 14:21

Máš firewal v interaktivním režimu? Nastavení - personální firewall - interaktivní filtrování. Kdykoliv se ti něco bude chtít připojit na net, vyskočí na tebe tabulka povolit/nepovolit (navždy) - až se bude chtít připojit XBox, povol navždy a mělo by to být ok.

peta501
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: Eset smart security

Příspěvekod peta501 » 20 říj 2008 16:10

jj diky za radu (aktivni je) a zase vsechno odklikavat se mi nece :P ale pak mi to taky nejak docvaklo
ale ted mi prejde dns > OK ale u MTU > failed :( ... (kdyz ho vypnu normalne se logne)
na to pecu to budu vypinat asi :crazy:
thx za radu ;)
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”