SDH Kozmice
Koja píše:To Myloš: Ses špatně vyspal?I když dokážu být taky dost hnusnej a nevybíravej tady na foru, když mám svůj den, tak z některých tvých komentářů sem vážně začal brečet smíchy
Taks to měl říct hned na začátku.PreTox píše:1) Vsechno co tam obsahove je, tak to takhle chteli ostatni, ne ja.
2) Jezdici text byl pozadavek, at kazdy hned vidi, co bude pristi vikend.
Kdybys nekecal, každý? Navštěvuji hodně stránek a málokteré oplývají touto veteší. Namátkou (z mé RSS čtečky):PreTox píše:3) Kdyz navstevniky nezajima navstevnost, tak proc si kazdy cpe na tranky TOPLIST?
Tak z toho si nic nedělej, já jsem taky samouk. Jde jen o to, aby autor neustrnul a aby se pořád učil.PreTox píše:7) Nejsem zadny profesional, jsem samouk, takze nemuzes cekat web na profi urovni se vsim vsudy.
Jak už jsem napsal, nejsem profesionál, nýbrž taky samouk. Pokud jde o programování, tvorba stránek není programování (pominu-li webové aplikace jako e-shop a podobně), nýbrž kodeřina.PreTox píše:Mimochodem - napis mi odkaz na nejake stranky, ktere jsi delal ty, rad bych se podival, jak programuje profik, ktery umi tak nadherne vsechno zkritizovat..
Kdybych to chtěl napsat sprostě, tak tě jen zdupu jako blbečka a nesnažím se ti poradit; a to snad nemám zapotřebí. Jen mi vyrazila dech tvoje nesoudnost, proto ten poněkud příkrý tón.PreTox píše:No jo, ja kdyz bych uz kritizoval, tak bych to alespon napsal slusneAle to asi Myloš nezna..
Myloš píše:Přesto – svůj poněkud obšírný příspěvek jsem psal ve svém volném čase bezu nároku na honorář a bez nároku na obdiv.
Myloš píše:Jestlis, PreToxi, chtěl, abychom tě tu poplácávali po ramenou, měls to říct. Pak bych se vykašlal na procházení tvého webu a věnoval se příjemnějším činnostem.
Myloš píše:Taks to měl říct hned na začátku.PreTox píše:1) Vsechno co tam obsahove je, tak to takhle chteli ostatni, ne ja.
2) Jezdici text byl pozadavek, at kazdy hned vidi, co bude pristi vikend.
Myloš píše:Kdybys nekecal, každý? Navštěvuji hodně stránek a málokteré oplývají touto veteší.PreTox píše:3) Kdyz navstevniky nezajima navstevnost, tak proc si kazdy cpe na tranky TOPLIST?
Myloš píše:Mohl bych ti namítnout, že když přijdeš do hospody, jídlo bude hnusné a ty si budeš stěžovat, asi by ses nespokojil s kuchařovou námitkou „a co jste, milej pane, kdy uvařil vy, že mi do toho tak kecáte?“
Myloš píše:Mohl bych ti namítnout, že jsem stránky posuzoval jako uživatel, potenciální návštěvník.
Myloš píše:Nejsem grafik, takže pokud jde o výtvarnou stránku těch webů, držím se radši hodně při zdi.
Myloš píše:Kdybych to chtěl napsat sprostě, tak tě jen zdupu jako blbečka a nesnažím se ti poradit
Myloš píše:A pokud by tě zajímalo, jak se dneska dělají stránky, prolistuj si třeba http://css-galerie.tomcik.cz/
Protože to považuji za věci, které na web nepatří. Jezdící texty a animace odvádějí pozornost a trvám na tom, že je to hnus (obecně, kdekoli). Ruší to. A proto to budu kritizovat každému, kdo se toho na svých stránkách dopustí a požádá o hodnocení.PreTox (o animacích a pohyblivém textu) píše:Proc?Myloš píše:Taks to měl říct hned na začátku.
Prohřešek je cokoli, co je na stránkách zbytečné. Lidi stránky nečtou tak jako noviny; čím víc toho na stránce máš, tím míň toho lidi budou číst.PreTox (o počítadlech a návštěvnosti) píše:To je mozna pravda, ale zadny prohresek to neni.
O tisícovce návštěvníků tady nepadla ani řeč. Návštěvník je každý, kdo na stránky přijde. Ty jako jejich autor by ses měl snažit, aby se tam cítil dobře, aby našel to, co hledá a abys ho ze stránek nevyháněl jejich špatnou použitelností (viz článek – Co je to použitelnost stránek na stránkách Jakpsátweb).PreTox (o tom, že jsem stránky posuzoval jako uživatel, potenciální návštěvník) píše:Nejde mi o to mit za den tisicovou navstevnost. Jde tady o to jen prezentovat sbor dobrovolnych hasicu. A po soutezi tam nasazet fotky, videa a vysledky.
V řadě první – toto vlákno je věnováno hodnocení tvých stránek; ne mých.PreTox (o mých stránkách) píše:Mas pravdu - graficky to je jednoduche a nenapadite. Nekterym uzivatelum se takovy styl libi, nekterym zase ne. Na druhou stranu - kolik uzivatelu zavita na tve weby, kdyz se tam nic nemeni?
Tak právě tohle jsem neudělal. Kdybych to udělal, napíšu tohle: „Vůbec neumíš dělat stránky, jdi se hodit rybám. Ten web je naprosto hnusný.“PreTox (na mou větu „Kdybych to chtěl napsat sprostě, tak tě jen zdupu jako blbečka a nesnažím se ti poradit“) píše: Presne tohle jsi udelal.![]()
Neradil jsem ti, abys kopíroval cizí stránky. Jestli umíš číst, tak ještě jednou:PreTox (na mé doporučení prolistovat si http://css-galerie.tomcik.cz/) píše: Proc bych mel kopirovat nejaky uz udelany web? Ja se snazim si vse vymyslet sam.
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti