Zdravim mam taký problém s mechanikou keď vložím do nej hocaký disk tak len zavrčí a to spraví asi 3x.
Potom len dioda blike 3x po dva razi a konec.Vobec ho nenačita poradte mi prosim alebo uz je mechnika fuč!
Notbuk ma asi 3 roky.Za odpoved vopred dakujem.
PORADTE AKO OTESTUJEM MECHANIKU CI JE DOBRA KED VOBEC NENACITA.
slimtype DVDRW SOSW- 833S
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: slimtype DVDRW SOSW- 833S
Mechanika může mít zaprášenou-znečištěnou optiku, ale také může být vadná její elektronika. Jedině odzkoušet jinde, což je notebooku problém. Nejlépe dát do servisu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
To nikto mi nevie niečo poradiť okrem servisu aspom daku utiliku na otestovanie 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud mechanika nečte originální nepoškozená CD ani DVD, tak ji žádný prográmek ani utilita nespraví. Mrkni do správce zařízení, zda tam není nějaké upozornění (? - !) Je.li tam vše OK, zkus odebrat mechaniku ve správci zařízení a pak restartuj notebook. Byla-li chyba v ovladači, nainstaluje se automaticky ovladač znova a mechanika bude opět fungovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj spravil som čo si povedal a nič sa nestalo všetko to iste.To blikanie nieco asi znamena nevieš čo? Ale mislel som tu utilitku na otestovanie mechaniky nie na opravu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To blikání znamená, že se mechanika snaží číst vložené medium. Ve správci zařízení není nějaké varování, jak jsem již psal? Zkoušel jsi skutečně dobré CD a DVD. Pokud nečte jedno ani druhé je asi vadná. Jiné problémy s notebookem nemáš? O žádném programu na testování DVD mechanik nevím. Pokud máš notebook v záruce reklamuj, jinak do servisu a vyměnit mechaniku.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
asi budem musiet ist do srvisu a čo misliš sam by som to nespravil vimenit tu mechniku je to zla robota?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám pod palcem dva noťasy Compaq a u nich je výměna mechaniky až směšně jednoduchá. Myslím, že u ostatních výrobců to nebude o nic složitější. Problémem však bude asi cena mechaniky... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj no kupil som novu mechaniku vimena trvala ai 30 min cena bola 1550sk su aj draksie teras ju idem viskusa ako fici.
Zpět na “Problémy s hardwarem”