Firefox 3 a stream Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Kleofas71
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Firefox 3 a stream

Příspěvekod Kleofas71 » 22 říj 2008 18:13

Firewall jsem vypl,ale nic se nezměnilo.Po instalaci jsem provedl restart a opět nic.Na jiném fóru jsem objevil odkaz,že někomu pomohlo odinstalovat plugin WMP,ale já nevím jak,ve správci je pouze zakázat.Jinak ten blog mi vůbec nepomohl.Chyba bude nějaké zjevná blbůstka nad kterou by člověk vůbec nepřemýšlel.Nebo něco podobného.Přesto za dosavadní rady moc děkuji a těším se na další. :bigups:

Reklama
newwes
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod newwes » 22 říj 2008 21:20

Zkus odinstalaci FF, pročisti PC CCleanerem a FF + pluginy nainstaluj znova.
:wink:
A ještě, nemáš ve FF doplněk NoScript?

Kleofas71
nováček
Stav:

Příspěvekod Kleofas71 » 22 říj 2008 21:29

NoScript nemám.Na stránkách se objevuje značka přehrávače,ale píše to,že přehrávač nebyl inicializován a nic víc se neděje.Vlastně se ani neobjeví hláška jaký přehrávač použít.

newwes
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod newwes » 22 říj 2008 21:33

Odstraněním Firefoxu 3 neodstraníte vaše záložky, historii prohlížení, rozšíření nebo jiné doplňky. Tato data jsou uložena ve vaší složce s uživatelským profilem, která je umístěna v jednom z následujících umístění závisejících na vašem operačním systému:
Windows 2000, XP, Server 2003 Documents and Settings\<Uživatelské jméno>\Data Aplikací\Mozilla\Firefox
Smaž i toto.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 23 říj 2008 00:17

Máš poslední verzi Firefoxu 3.0.3? Myslím, že v jedné z nižších byla podobná chyba.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 23 říj 2008 09:58

To bude ten zatracený wmpfirefox.plugin.exe se kterým mám také potíže. Nedostal jsem jej do FF, systém to odmítl. Ve Firefoxu 3.03 hláška wmpfirefoxplugin.exe není platná aplikace typu Win32. Opera si hravě se stránkou poradí.
http://www.z1tv.cz/#

Pokud vám stránka nejede ve Firefoxu 3.03 jak má(videa) mělo by se to řešit tímto: http://support.mozilla.com/cs/kb/Using+ ... _installed

Ale mě to systém odmítl acceptovat (viz hláška výše) a na Mozillu jsem to hlásil. Víc někdo víc?
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Kleofas71
nováček
Stav:

Příspěvekod Kleofas71 » 23 říj 2008 11:18

Zajímavé,tak odkaz na televizi Z1 mi běží i s videem.Doinstaloval jsem ten plugim WMP.Problém ale přetrvává tam kde je potřeba použít flash player.Ani animace na www.skodahrou.cz nejedou.Děje se tak i kcyz jsem flash player instaloval ale v doplňcích ho nikde nevidím.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 23 říj 2008 11:38

Zkuste stáhnout tento plugin, používá se i v Opeře a mělo by to jít: WMP-plugin
Stáhnout a uložit do ...firefox/program/plugings/ a restartovat FF.

Nepíšete jaký máte OS, nemáte Visty?
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Kleofas71
nováček
Stav:

Příspěvekod Kleofas71 » 23 říj 2008 12:04

Nemám vistu,jedu na XP profi.WMP jsem instaloval a jede.Horší je to s Adobe Flash Player.Dříve uvedená stránka škody do využívá,ale ve FF jej nenajdu.Nechce jet.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 23 říj 2008 12:08

Strpení, řeším ten problém s Firefoxem 3.03 ten odmítá přijmout FF plugin, Opera 9.61 pracuje na videích bez problému.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 23 říj 2008 12:24

Tak http://www.skodahrou.cz/ mi jede ve FF dobře. Ovšem stránku http://www.z1tv.cz/# ve Firefoxu nezprovozním, odmítá to systém Windows 2000 profesional (instalaci FF pluginu)

V prohlížeči Opera 9.61 mi funguje vše. Není tedy už podporován OS W2k u pluginu FF, což je ostuda Mozilly!
Tady je Opera jedinečná, umí, nastaví všechno a nic jí nechybí a ta rychlost. FF se vleče jako hlemýžď.

Zkusil jsi tu knihovnu? Pak Flash videa chodí, instaloval bych to do Opery a Firefox ji převezme. Instalace Adobe Flash bývá s problémy - vyžaduje vypnuté! programy.
Testy a odkazy na Flash mám tady: http://niniopera.blogspot.com/search/la ... refox%20IE

Kleofas71
nováček
Stav:

Příspěvekod Kleofas71 » 23 říj 2008 12:35

Kterou knihovnu?V Pluginech jsem knihovnu nenašel (uváděnou pro operu)Adobe flash player jsem odinstaloval a nic.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”