Ahoj,
mám problém se zobrazováním videí. Mám nový počítač a mám stáhlý adobe flash player abych mohl sledovat videa na internetu a videa například na youtube nebo na obdobných serverech mi jedou bez problémů. Ale videa třeba z gametrailers mi jde sice zvuk i obraz, ale obraz vypadá něco jako barevný negativ. Prostě se na to nedá dívat a jsou vidět vpodstatě jen obrysy a všude jsou barvy. Příjde mi, že to dělá u videí, které se přehrávají pomocí wmp, ale zkoušel jsem stáhnout nejnovější kodeky atd. a nepomohlo :( mám i nejnovější drivery na grafiku. A když spustím normálně avi ve wmp, tak to je vpohodě. Prosím poraďte jak to spravit. Díky
Špatné zobrazení online videí
Re: Špatné zobrazení online videí
Dej sem nějaké adresy, kde máš problémy s videem ať můžem zkusit poradit. Jaký máš prohlížeč a operační systém?
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
tak například tohle http://www.gametrailers.com/player/41688.html a asi i všechny trailery na gametrailers mi dělají tenhle problém a taky sem si včera stáhnul revolutv a tam mi to dělá taky. Operační systém mám windows XP 32bit a prohlížeč používám google chrome. Tak teď jsem zkusil netscape a tam to jde, takže bude asi chyba v tom chrome, ale proč mi to dělá i v tom programu revolutv?
Opravdu nikdo nevíte?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3885
-
od JosefLasak
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 18:28
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4690
-
od pavel2010
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 7
- 5974
-
od drobino
22 pro 2024 12:47
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7910