Share-rapid.com - stahování Orbit downloaderem?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Share-rapid.com - stahování Orbit downloaderem?
Prosím nevíte někdo zdali lze Orbit downloaderem stahovat z share-rapid.com a jak nastavit Orbit downloader nastavit aby to fungovalo. Jedná se o placený účet.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- fuckstroy
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Share-rapid.com - stahování Orbit downloaderem?
to nevim ... ale stahni si USdownloader ma miliony pluginu na miliony upload/download serveru vcetne. tech ceskych/slovenskych a rapidsharu... taky dokaze rozeznavat captcha kody coz se vyuzivalo hlavne u rapidu (driv...ted uz jsou novy podmkinky a neni potreba zadavat kod)
Acer Aspire 3690 ~ Intel Celeron M CPU 420 @ 1.60Ghz
1024MB RAM ~ Mobile Intel 945GM Express Chipset Family
17,5 LCD Acer Brilliant ~ Hitachi HTS541212H9AT00 [111 GB]
Linux Fedora 9
1024MB RAM ~ Mobile Intel 945GM Express Chipset Family
17,5 LCD Acer Brilliant ~ Hitachi HTS541212H9AT00 [111 GB]
Linux Fedora 9
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Us Downloader provozuju k plné spokojenosti až do něj najděš plugin pro Share-Rapid.com dej mi vědět.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Prosím prosím najde se někdo chytrý?
ahojda stahni si program internet download manager sam ho mouzivam na share-rapid.com kdyby neco tak napis
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
trochu OT, ale share-rapid je stejné "zlo" jako rapidspool (jen se rapidspool přejmenoval na share-rapid) a navíc moc lidí tam neuploaduje a rychlost taky není závratná
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dovolil bych si oponovat. Musíš vědět na které stránky se zapisuje upload. Pokud mám k dispozici plnou konektivitu WiFi dokážu jí s tím stahováním vytížit. Není nic nenormálního dostat do PC film do 20-ti minut. Takže jaký pomalý server jen přípojka s vysokou agregací u tebe.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
netem to určitě nebude.měl jsem jedno z nejrychlejších připojení u nás a stejně mi to nejelo víc jak mega DOWN a mega UP.agragaci jsem měl 1:1
teď ale bohužel zvedli nehorázně cenu a musel jsem změnit poskytovatele 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
K tomu asi tolik... Upload 8Mbps+ a download 20Mbps+
Navíc teď mají akci za 99Kč na rok stahování od 00:00 do 8:00 bez limitu. (není nic jednodužšího než naházet linky do nějakého download manageru a nastavit čas stahování) V tu dobu mi to jede 40Mbps+ a v podstatě všechny novější věci tam najdu v poho. Je pravda že kdysi v době přeprodávání rapid-share.com s tím byli problémy, ale teď mi ta služba přijde v poho...
EDIT: screeny ze stahování a nahrávání sem dělal ve 22:00 cca takže v době kdy je server pořád ještě vytížený

EDIT: screeny ze stahování a nahrávání sem dělal ve 22:00 cca takže v době kdy je server pořád ještě vytížený
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

Jak to mám v IDM nastavit, aby stahoval přes premium účet?
Tak jak to je na obrázku mi to nefunguje:
http://www.2i.cz/b9dcb69c4f
Zkoušel i jiné varianty a nic
Díky!!
Tak jak to je na obrázku mi to nefunguje:
http://www.2i.cz/b9dcb69c4f
Zkoušel i jiné varianty a nic

Díky!!