Antivirus 2009
Antivirus 2009
Ahoj, jsem takový ten počítačový laik, a tak jsem nechtěně do počítače dostala antivirus 2009 a apak ho odinstalovala. Ale v pravo na hlavním panelu mi zůstaly dvě ikonky a furt mě to hlásí spywary a ohrožení pc a občas mi to blokuje počítač, ale nemůžu to za boha odinstalovat... nemůže mi někdo pomoct? Chce to po mě placenou licenci, ale já to nechci já to chci už mít pryč... prý jsou na uninstaléry ale přes žádnej mi to nešlo... :( Je to fakt děsný a furt by to chtělo registrace a furt mě to tady vyskakuje v bublinkách nějaký ohrožení a že antivirus 2009 je neaktivní a at pro aktivaci kliknu atd... PLS prosim o radu
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Antivirus 2009
....neklikej na to o čem nevíš co to je!!!
....je to jeden ze známějších spywarů,takže si stáhni hijackthis a vlož log do sekce hijackthis a klucí učení ti to pomohou odstranit.
/klidně může vložit log i tady.je jedno jestli v sekci HJT nebo viry .... memphisto
....je to jeden ze známějších spywarů,takže si stáhni hijackthis a vlož log do sekce hijackthis a klucí učení ti to pomohou odstranit.
/klidně může vložit log i tady.je jedno jestli v sekci HJT nebo viry .... memphisto
► Zobrazit spoiler
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”