MS Word 2007 - lišty

Programy pro práci v kanceláři (Word, Excel, Access…=>Office)

Moderátor: Mods_senior

devil.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

MS Word 2007 - lišty

Příspěvekod devil. » 25 říj 2008 15:49

Zdravim,

chtel bych se zeptat, zda je možné se ve Wordu 2007 zbavit těch rádoby inovovaných lišt a dát tam ty ze starších verzí.

Dík

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: MS Word 2007 - lišty

Příspěvekod X » 25 říj 2008 15:51

O nějakém způsobu jsem kdesi četl, do Excelu. Nejlepší je tedy zůstat na Office 2003.

devil.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod devil. » 25 říj 2008 21:05

Dik. Tak nejak jsem to tusil. Ma vubec novy Office vubec nejakou vyhodu?

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 říj 2008 21:12

nový Office 2007je naprostý luxus.nejpoužívanější funkce máš v těch lištách.pokud si na to zvykneš, tak budeš pracovat mnohem rychleji. já jsem ve starých 2003 officech dělal sedmistránkové protokoly do školy za 6-7 hodin.dost mi dávaly zabrat grafy,úprava,styly atd. v nových Officech dávám skoro stejné protokoly za 4-5 hodin. a jen tím, že ty nové Office hned po najetí na určitou funkci, změnu písma, stylu atd. ukazují, jak to bude vypadat a hned mám jasno, jestli se to hodí či ne a jak bude graf vypadat. ve starých Officech jsem musel změnit styl, potvrdit, podívat se a zase změnit na jiný. takhle projedu všechny styly za pár sekund a vidím, který se hodí nejlíp atd.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 25 říj 2008 21:47

devil: Na nové Office si zvykneš velmi rychle. Nesmíš se toho bát :wink:
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 25 říj 2008 21:52

memphisto:
Ono to asi vyhovuje jak komu.
Nejvíc na to ale budou nadávat slepci – pokud pro danou akci neznali klávesouvou zkratku, šli na to přes menu. V novém Wicrosoft Mordu jsou naprosto ztracení. Vivat.
Nemám nic proti inovacím, pokud zůstane možnost používat starší rozhraní.

mike007:
Jsou lidi, kteří si zvyknout nechtějí.
Jsem rád, že tyhle nové M$ Wopice nemám; a ani si je nebudu pořizovat. Jako jsem si nikdy nepořídil (až na krátkou dobu nelegálně používaném Wordu 97).

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 25 říj 2008 22:20

Myloš: Taky jsem ... dá se říct alergický na jakékoliv novinky od Microsoftu. Například slovo Vista je pro mě sprostší slovo než kdejaké jiné slovo ze kterého brní pusa :lol:

Nové Office jsou ale výjimka, kterým jsem dal zelenou a pustil si je do počítače. Ano, souhlasím, že práce s nimi je ze začátku obtížná. Pracuji v Excelu dnes a denně, je to můj chleba a i já jsem potřeboval nějaký ten čas na to, abych si zvykl. Dnes mi to ani nepřijde.

Jsou lidé, kteří nemají rádi nové věci, chápu to, někdo na to prostě nemá náladu ani čas, ale nechápu, proč si tedy tito lidé pořizují nové věci ...
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 25 říj 2008 22:34

mike007 píše:Taky jsem ... dá se říct alergický na jakékoliv novinky od Microsoftu. Například slovo Vista je pro mě sprostší slovo než kdejaké jiné slovo ze kterého brní pusa :lol:
To mi připomnělo jeden moc hezký článek: http://nehoupat.blogspot.com/2007/03/genuine-tkot.html

mike007 píše:Jsou lidé, kteří nemají rádi nové věci, chápu to, někdo na to prostě nemá náladu ani čas, ale nechápu, proč si tedy tito lidé pořizují nové věci ...
Pokud jim to někdo nenainstaluje – když jsem psal o těch slepcích, kamarádka (téměř nevidomá) si pořídila nový notebook a dostala ho právě s těmahle M$ Wopycema. Smůla.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 26 říj 2008 11:11

Já se musím přidat s chválou Office 2007 jsou fakt jednoduší a přehlednější. Taky dost píšu ve wordu - denně a pro mě nejlepší funkce je, že po označení se objeví ta malá tabulka hned nad tím a můžu dát tučné, kurzívu,.. aniž bych musela myší až na lištu. jediné, co mě štve, že si nemůžu nastavit, co se mi tam bude zobrazovat - třeba mi tam chybí k tučnému a kurzívě i podtržené, což taky často používám, ale jinak super. Taky ty lišty jsou přehlednější, vše je podle mě mnohem jednodušší - zvykla sem si asi po 2 dnech a hledala sem jen pár věcí. No a to že něco označím a pak jen najedu na styl a ono se to hned hodí a nemusím to potvrzovat se mě taky líbí. No a používám outlook a ten se mi víc taky líbí. celkově i design těch 2007 je mnohem příjemnější.. Akorát ty ceny! S těma to vždy přehánějí. Kdyby to bylo za rozumější ceny, tak by to víc lidí kupovalo a víc lidí používalo legálně.

PS: Ale třeba Visty bych si nedala ani za milion! Kámoška je má a téměř nic jí na tom nefunguje, ani vzhled se mi nelíbí a celkově.. Ale ona se jich stejně nechce vzdát :-)
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 26 říj 2008 11:20

Myloš píše:Pokud jim to někdo nenainstaluje – když jsem psal o těch slepcích, kamarádka (téměř nevidomá) si pořídila nový notebook a dostala ho právě s těmahle M$ Wopycema. Smůla.

Když si notebook pořizovala, tak určitě musela vědět, že tam jsou Office 2007, nebo ne?
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 26 říj 2008 11:38

mike007:
Ne. Je to člověk, který počítačům moc nerozumí a používá pouze pár programů, které tak trochu ovládá.
Navíc – pochybuji, že si notebook sama vybírala; vzhledem k tomu, že na něj dostala přidáno jako na kompenzační pomůcku, zřejmě jí ho dodala nějaká organizace jako Tyfloservis, i s předinstalovaným screenreaderem. A jestliže měla sama nějaké požadavky, pak asi „aby tam byl Word“, aniž by měla tušení, k jakým změnám v něm došlo. (Tohle všechno jsou +- dohady, protože jsem s ní o tom takhle do detailu nikdy nemluvil.)

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 26 říj 2008 12:05

Chápu. V tom případě opravdu smůla.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

Zpět na “Kancelářské balíky”