Vypálení DVD na stolním DVD rekordéru
Re: Vypálení DVD na stolním DVD rekordéru
Používám Nero 6, takže si musíš poradit sám. Ale ta volba se nejspíš jmenuje finalizace, uzavření, ...
Tak jsem po dlouhém bádání došel k možnosti uzavřít DVD u možnosti informace o disku. Jenže mi to dojelo k 11% napodruhé ke 12% a vyskočila hláška neurčitelná chyba vypalovačky. Neví někdo co by to mohlo a jak to DVD uzavřít, aby mi přehrávalo v DVD přehrávači?
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
A k tomu DVD rekordéru už nemáš přístup? Pokud ano zkusil bych to tam 

Člověk se pořád učí.
Finalizovat to MUSÍŠ na dvd rekordéru, kde jsi to nahrával a vypaloval! Nero ti to neuzavře! Ale možná sis tím finalizováním v Neru to dvd taky poškodil, když ti to píše chybu! Nejlépe si najdi návod k tomu dvd rekordéru a tam bude postup jak to finalizovat. já taky na našem dvd musím z harddisku film vypálit na dvd a pak to jde přehrávat jen v tom dvd, až dám v setupu dvdčka na kterém je to vypálené finalizovat, tak to uzavře, nic už tam nepřidáš a přehraje to i pc a jiné. jinak to bývá většinou co vím .vob To co jsi tu popsal je prostě neuzavřený disk v dvd. Píše to procenta u vypalování a u finalizování jen please wait a trvá to asi minutku (teda v našem - máme Phillips).
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Mám to problematické dostat se znovu na DVD rekordér, abych to mohl finalizovat. Myslíte, že to normálně v PC nepůjde? Třeba to obejít přes jiný program než Nero?
Těžko. Akorát to dvd zničíš...
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”