AVG Internet Security Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

N!cholai
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

AVG Internet Security

Příspěvekod N!cholai » 27 říj 2008 19:15

Zdravím, nedávno jsem si zakoupil tento skvělý SW. :smile: Akorát mě štve, že mi to zabírá velké využití paměti cca:60 000kb. Nešlo by se to nějakým nastavením trošku snížit? Díky.
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: AVG Internet Security

Příspěvekod memphisto » 27 říj 2008 19:17

vypni některé jeho služby. třeba Linkchecker. jinak 60MB není moc. díval ses, kolik žere samotný AVAST :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

N!cholai
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod N!cholai » 27 říj 2008 22:23

Tak AVAST jsem neměl, ale zajímalo by mě kolik tak? A díky vypnul jsem ten likchecker a alespoň to trošku spadlo:-) :D Díky.
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 říj 2008 22:28

co jsem ho měl, tak jenom antivir žral 40MB :?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 27 říj 2008 22:35

Nějak nechápu tyto problémy s pamětí, když si můžete do PC s XP nacpat 3 GB a ve Vistě ještě více a po většinu práce s PC je stejně nevyužijete. Jen tak mimochodem - Avast mi bere necelých 30MB.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 říj 2008 22:40

jasně, že je to nepodstatné věc v dnešní době, kdy má skoro každý 2GB paměti. nevím, proč mi tolik tehdy žral AVAST, ale věř mi, že na starém booku s Celerem M a 512MB pamětí (z toho si 128MB vezme int. grafika) jsi rád za každé mega pamětí :wink:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: AVG Internet Security  Vyřešeno

Příspěvekod Pic » 27 říj 2008 23:05

V DOS to bylo s pamětí ještě horší, ale to je již středověk. Pokud občas mrknu na log z HijackThis, a vidím co uživatelé vše spouštějí při startu PC, pak se nedivím, že mají problémy s pamětí a HD stále "hlodá". Ono je třeba vždy šetřit na pravém místě a to nejen s pamětí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”