Hlasitost

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Sanko
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Hlasitost

Příspěvekod Sanko » 27 říj 2008 21:05

Ahoj, mám problém s reprákama - GENIUS SW-F2.1 500 černo-stříbrné, 500W PMPO, když zapnu počítač tak občas hrajou, ale někdy taky nehrajou, zjistil sem, že mi když otevřu ovladač hlasitosti, tak tam mám položku Wawe na nule, když to posunu nahoru, tak to zase hraje, ale třeba zase za dvě hodiny to klesne dolu....nevíte čím by to mohlo být?? třeba ovladačema?

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Hlasitost

Příspěvekod mmmartin » 27 říj 2008 21:53

Co já bych za to dal, kdyby mi to kleslo dolu až za dvě hodiny...
Ale vážně: nepoužiješ během těch dvou hodin nějaký program - např. SW přehrávač, TV kartu, nějakou hru nebo něco na ten způsob - ve kterém se dá nastavovat hlasitost? Mně se tohle stává, když TV karta spustí nahrávání a je aktivní volba Mute speakers while recording. Reproduktory pak zůstanou mute i po skončení nahrávání.

//Nebyl by to p... čas? :wink: :lol:
//Karlos
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Sanko
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Sanko » 27 říj 2008 22:24

No většinou hry spoučtim, ale parkrat zvuk de a pak zase parkrat nejde, vubec nevim cim by to mohlo byt, zkousel sem nechat i pocitac vklidu, ale stejne to jednou neslo, podruhy zase jo :D , proste 50:50 :D

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 28 říj 2008 09:55

Nemyslím si, že by to bylo ovladači, nicméně nic nezkazíš, když je přeinstaluješ. Další možnost je nějaký šmejd - zkus do příslušné sekce dát log z HJT. Ale opravdu jen hádám, může se ukázat, že problém je někde úplně jinde :-(
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”