AVI do DVD - velké probémy
Re: AVI do DVD - velké probémy
Owner: To je freeware? Je tam několik možností, tak abych pak nemusel shánět key:-)
-
- Pohlaví:
Tady žádný key neseženeš. Pokud to nechceš natrvalo (paK KOUPIT), ale jen na něco, pak si stáhni nějaký trial -Pinnacle, Ulead apod.
JJ. Je mi jasný.
Jde mi o to najít něco s čím bych byl spokojený a na ty konverze se dalo dívat. Právě jdu zkousit ten Avi2DVD, který mi byl zde doporučen
Jde mi o to najít něco s čím bych byl spokojený a na ty konverze se dalo dívat. Právě jdu zkousit ten Avi2DVD, který mi byl zde doporučen
Owner: Nemůžu přijít na to, abych tam dal více dílů na 1 dvd, nebo to mám postupně po jednom dělat? V těch vstupech, to mi vypálí 1 díl a pak můžu přidat další?
edit: a když dám konverzi, tak mi to píše že nemám audio, nebo co
když přidám jeden díl do uloh a načtu druhý a chci ho dát do úloh taky, tak mi to píše, že mají stejnou cestu /output)
edit: a když dám konverzi, tak mi to píše že nemám audio, nebo co
když přidám jeden díl do uloh a načtu druhý a chci ho dát do úloh taky, tak mi to píše, že mají stejnou cestu /output)
Jakých víc dílů? Jestli je to rozdělené na 2 cd, tak se to tam teoreticky vejde, jestli si myslíš, že tam nacpeš třeba 12 dílů seriálů, tak to teda ne!
třeba 4 díly seriálu po 22 minutách. To by se tam teda vejít mělo:-)
Nepřišel jsem ale na to jak.
Teď jsem pouze vypálil DVD ze staženého torrentu (taky dvd) a taky se to seká. Ale co mám dvd vypálená od někoho jiného tak ty my ve stolním fungují bez problémů. Napadá mě média a vypalovačka. Jak zjistím, jestli ta vypalovačka není na hovno?
Nepřišel jsem ale na to jak.
Teď jsem pouze vypálil DVD ze staženého torrentu (taky dvd) a taky se to seká. Ale co mám dvd vypálená od někoho jiného tak ty my ve stolním fungují bez problémů. Napadá mě média a vypalovačka. Jak zjistím, jestli ta vypalovačka není na hovno?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Stejně myslím, že to je ptáka, protže se seká i dvd, které jsem jenom vypálil (bylo to dvd), tak si myslím, že v konvertaci to nebude:-(
Dík za trpělivost

Smazal jsem dotaz ze začátku, sem blbec, ale význam slova kodec jsem zjistil až dnes:-)
Tak jsem to vyzkoušel DVD flickem a dělá to taky (na jiných místech). Vždy je začátek dobrý a u dalších kapitol je někde vždycky problém a sekne se to, třeba za 5 i víc sekund se to zase rozjede.
Jsem už z toho zoufalý a nevím si rady.
Chci se zeptat. Zjistím nějak, zda to není vypalovačkou? Mám tu externí přes USB kabel (i když to by se sekalo asi i v počítači, když to spustím z dvd). Nebo média? Mám celý paklík GIGA multispeed master 4,7GB DVD-R 1x-8x. Ostatní vypálená dvd od někoho jiného hrajou na dvd přehrávači normálně. Ale všiml jsem si, že jsou často 16x . Já stejně vypaloval 2x-4x a v DVD flicku jsem dal ten encoding profile dokonce na best.
Moc děkuju pokud někdo pomůže.
Jsem už z toho zoufalý a nevím si rady.
Chci se zeptat. Zjistím nějak, zda to není vypalovačkou? Mám tu externí přes USB kabel (i když to by se sekalo asi i v počítači, když to spustím z dvd). Nebo média? Mám celý paklík GIGA multispeed master 4,7GB DVD-R 1x-8x. Ostatní vypálená dvd od někoho jiného hrajou na dvd přehrávači normálně. Ale všiml jsem si, že jsou často 16x . Já stejně vypaloval 2x-4x a v DVD flicku jsem dal ten encoding profile dokonce na best.
Moc děkuju pokud někdo pomůže.
Takže. V jiných přehrávačích to jede bez problémů, koupil jsem dobré Verbatimky a i na nich se vše ve stolním přehrávači seká. Takž asi problém v DVD přehrávači. Co říkáte? Pomohlo by nějaké vyčištění nebo zahodit?
Díky
Díky

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co to zkusit vypálit jinde?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Napsáno 23. 10. 2008mmmartin píše:Pokud to bude v jiném přehrávači fungovat, znamená to, že problém je v přehrávači, ve kterém to nefunguje.

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”