Ahoj, mám takový problém...
Z nějakého důvodu se mi restartuje PC, původně jsem si myslel že je to ramkama, 512 opravdu Vistu neutahne. Koupil jsem si 1Gb a ted mám dohromady v PC 1,5 Gb ram... Přesto se mi počítač restartuje. Napadlo mě jestli to nemůže být tím že by se přehříval. Můžete mi prosím pomoc? Dik
EDIT: zapoměl jsem dodat že se jedná o notebook
EDIT2: taky jsem zapoměl dodat že se restartuje jenom když hraji nějakou hru... ale ne u všech, třeba WoW se mi restartuje a O.R.B: Off resource base se nerestaruje
Proč se mi restartuje PC?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Proč se mi restartuje PC?
Naposledy upravil(a) maremarekk dne 28 říj 2008 07:39, celkem upraveno 2 x.
-
- Pohlaví:
Re: Proč se mi restartuje PC?
Restart PC může být způsoben hromadou věcí a přehřívání CPU anebo GK může být příčinou. Stáhni si třeba EVERESTa koukni na teploty - případně je můžeš vidět v Biosu. Napiš co to ukazuje!
Nejspíš to vidím na zdroj.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prověř RAM memtestem a HDD utilitou od výrobce!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Takže teplota CPU je 51 stupnů.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tommy4 píše:Nejspíš to vidím na zdroj.
Je to notebook.
Teplota je naprosto v pořádku.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Marfy píše:Tommy4 píše:Nejspíš to vidím na zdroj.
Je to notebook.
Teplota je naprosto v pořádku.
Tak nechápu proč se mi restartuje.... může to být třeba špatnými ovladači? Dělá mi to jenom když hraji nějakou hru, ale ne u všech...
a co teplota grafické karty a ta teplota cpu byla při zátěži?? musí to být při zátěži.....jinak doufám že máš legální windows protože by to mohla dělat aji nějaká špatná verze co si našel na internetu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
zao píše:a co teplota grafické karty a ta teplota cpu byla při zátěži?? musí to být při zátěži.....jinak doufám že máš legální windows protože by to mohla dělat aji nějaká špatná verze co si našel na internetu
Legální Windows mám... koupil jsem ho zároven se notebookem. Ty teploty dodám, musím najít nějaké program který je měří :)
-
- Pohlaví:
Tak nechápu proč se mi restartuje.... může to být třeba špatnými ovladači? Dělá mi to jenom když hraji nějakou hru, ale ne u všech...
Tipoval bych problémy s tou grafikou - teplota-ovladače. Ale ještě můžeš zkusit poslat log z HijackThis, jestli tam není nějakej problém. Vlož ho do příslušné sekce a požádej chlapi o kontrolu.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit píše:Tak nechápu proč se mi restartuje.... může to být třeba špatnými ovladači? Dělá mi to jenom když hraji nějakou hru, ale ne u všech...
Tipoval bych problémy s tou grafikou - teplota-ovladače. Ale ještě můžeš zkusit poslat log z HijackThis, jestli tam není nějakej problém. Vlož ho do příslušné sekce a požádej chlapi o kontrolu.
Asi to bude grafikou... její teplotu bohužel nedodám, nemám na ní čidlo... žadný program mi tu teplotu neukáže
Jo a grafiku mám Intel Graphics Media Accelerator 950
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prověř RAM memtestem a HDD utilitou od výrobce!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2697
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
31 črc 2024 12:48
-
- 4
- 3563
-
od pcmaker
27 říj 2024 10:14
-
- 5
- 8448
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5016
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”