microsoft .NET framework 2.0 Service pack 1
microsoft .NET framework 2.0 Service pack 1
Mám dotaz,je tenhle program nebo co to je důležitý???Mám ho nainstalovanej,žere mi zdaleka nejvíc paměti(180MB),notebok mám zpomalenej jak s. a hlavně to nejde odinstalovat.Kdýž to dám odebrat,tak to napíše že k tomu není přístup...Poradí mi někdo jak se toho zbavit??
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: microsoft .NET framework 2.0 Service pack 1
vítej na fóru PC-HELP.CZ
ten Framework je celkem důležitý.bez něj některé věci nenainstaluješ, ale neměl by být spuštěn mezi procesy
btw pokud máš XP, tak bych minimálně nainstaloval Service Pack 2. SP 1 je už dost starý
ten Framework je celkem důležitý.bez něj některé věci nenainstaluješ, ale neměl by být spuštěn mezi procesy

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
teď si stahuju framework 3.5 a píšou tady že před instalací mám odinstalovat starší verze.To by mě zajímalo jak to mám odinstalovat když mi to pořád píše: PŘÍPRAVA ODEBÍRÁNÍ----TENTO OPRAVNÝ BALÍČEK NELZE OTEVŘÍT-OVĚŘTE,ZDA BALÍČEK EXISTUJE....
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím, zda to pomůže, ale zkus to v nouzovém režimu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
V nouzáku to jistě půjde, ale potom v normálním režimu nepojedou programy závislé na něm, nebo budou vztekle vyhazovat hlášky
Aplikace stejně budou tvdošíjně trvat na svých verzích NetFrameworku. A různé verze se mezi sebou nemlátí.

Naposledy upravil(a) X dne 29 říj 2008 22:07, celkem upraveno 1 x.
.NET framework potřebují některé programy pro to, aby mohly být spuštěny a fungovat. Namátkou nLite nebo něco z ovladačů ATI (tuším nějaké to nastavovací centrum).
Nemusíš to hned odnistalovávat (systém by se ti taky mohl nepoděkovat), ale otevři si služby (tento počítač —> pravým myšítkem Spravovat —> Služby) a zastavit.
Jestliže se systém po zastavení této služby bude chovat normálně, nastav spouštění na RUČNĚ.
Nemusíš to hned odnistalovávat (systém by se ti taky mohl nepoděkovat), ale otevři si služby (tento počítač —> pravým myšítkem Spravovat —> Služby) a zastavit.
Jestliže se systém po zastavení této služby bude chovat normálně, nastav spouštění na RUČNĚ.
ještě 1 dotaz:jak se dostanu do nouzového režimu??Mám xp home.Když postupuju podle CENTRA PRO NÁPOVĚDU,tak to nejde,mám to tady asi trochu jinak,takže nevím jak se tam dostat
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
normálně při bootu Windows mačkej F8 a vyber z toho menu Stav nouze
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Služba DPS (Diagnostic Policy Service) nejde spustit
od Richard_ZZR » 02 pro 2024 16:33 » v Windows 11, 10, 8... - 0
- 2120
-
od Richard_ZZR
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 16:33
-
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8389
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-
-
- 3
- 2470
-
od walderan