Tak teď mě pobavilo jenom to, že to, aby malé dítě poznalo, že kolečko patři do kolečka a trojúhelníčkovej tvar může dát jenom do trojúhelníčkového otvoru, čtvereček do čtverečkovanýho .. atd, je jedna z hlavních podmínek pro přijetí do 1. třídy základní školy
Práce v IT ? Naprostý očistec !!!
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
Re: Práce v IT ? Naprostý očistec !!!
..budou se snažit narvat třeba "bublinu" na Kuka vůz pro "clasic"
Tak teď mě pobavilo jenom to, že to, aby malé dítě poznalo, že kolečko patři do kolečka a trojúhelníčkovej tvar může dát jenom do trojúhelníčkového otvoru, čtvereček do čtverečkovanýho .. atd, je jedna z hlavních podmínek pro přijetí do 1. třídy základní školy
Everybody lies so don't trust anyone. :)
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Zde šlo spíše o to, že ve světě IT se vše sune strašně rychlým tempem. Vemte si dřívější názory. Ještě nedávno někdo řekl, že v budoucnu se budeme těšit na to, že počítače budou vážit pouhopouhou tunu (viz. sálové počítače s hmotostí 20 a výše tun), dneska si ťukáme na čelo...
Jestliže se domníváš, že absolvováním jakékoliv školy jsi se konečně zbavil učení, jsi na velkém omylu, pokud chceš v praxi obstát, a to nemluvím o úspěchu (být dobrý a nebo nejlepší), budeš se učit, učit a stále učit. Ti nejlepší musí i něco obětovat ze svého soukromého života a svůj obor víc než milovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
karlos píše:Každý v každém oboru, chce-li udržet krok a s tím i adekvátní příjem, se musí neustále učit něco nového. A to platí i pro popeláře
Já, kdybych uměl vysypat do toho auta tu popelnici "classic," tak bych uměl i na kolečkách, plastovou apod.
malé dítě poznalo, že kolečko patři do kolečka a trojúhelníčkovej tvar může dát jenom do trojúhelníčkového otvoru, čtvereček do čtverečkovanýho .. atd
Dle uvedeného usuzuji, že jsi nikdy nepracoval jako údržbář v nějaké firmě. Pak bys mluvil jinak, jsou vemena, která budou cpát kolečko do čtvercové díry tak dlouho, dokud se jim to nepodaří, nebo to nezničí...
Nic se učit nemusím.
Ruku na srdce... také jsem si to kdysi myslel, dneska je mi již pár týdnů 44 a před třemi hodinami jsem zasedl nad manuály k DMX512 a začal se učit něco o čem jsem dosud jen slyšel. Podobně mám před sebou Excel, C++, SIMATIC S7, třídění odpadu...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
No, náš to v podpisekarlos píše:… jsou vemena, která budou cpát kolečko do čtvercové díry tak dlouho, dokud se jim to nepodaří, nebo to nezničí...![]()
Díky bohu (jsem ateista
) za ten pokrok v IT. Někdy mi přijde stejně pomalý
Ale zase se rád vracím ke gumáči:

128čce+3:

a k Samíkovi:

i když většinou virtuálně (emulovaně).
Svatá pravda, mému nadřízenému se jednou povedlo strčit paralelní zásuvku do tiskárny obrácené. Koukal jsem na to nevěřícně jak ...

128čce+3:

a k Samíkovi:

i když většinou virtuálně (emulovaně).
karlos píše:Pak bys mluvil jinak, jsou vemena, která budou cpát kolečko do čtvercové díry tak dlouho, dokud se jim to nepodaří, nebo to nezničí...
Svatá pravda, mému nadřízenému se jednou povedlo strčit paralelní zásuvku do tiskárny obrácené. Koukal jsem na to nevěřícně jak ...
Naposledy upravil(a) X dne 29 říj 2008 21:19, celkem upraveno 1 x.
Pěkná fota stažená z netu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nejsou stažená, jen odkazovaná.
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Opravdu pěkné obrázky. Moje hobby jsou právě staré počítače. Každý mě má za blázna, ale dle mě je to nádherná věc. Prostě, pokud se na to mrknu, tak HW a SW se mění, ale princip je stále stejný...
Tyhle 3 počítače mám i doma. Jen u toho gumáka jsem zase odrovnal klávesnici (fólie pod klávesnicí se ráda trhá). Už zas. Že já to čistil, měl jsem se na to 
Také mám ještě jeden, ale bohužel již nefunkční, ale vinou syna (vyměnil některé části za pro něj věci zajímavější). Je to Atari 2600.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek