Práce v IT ? Naprostý očistec !!!

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Práce v IT ? Naprostý očistec !!!

Příspěvekod Koja » 29 říj 2008 16:38

..budou se snažit narvat třeba "bublinu" na Kuka vůz pro "clasic"
Tak teď mě pobavilo jenom to, že to, aby malé dítě poznalo, že kolečko patři do kolečka a trojúhelníčkovej tvar může dát jenom do trojúhelníčkového otvoru, čtvereček do čtverečkovanýho .. atd, je jedna z hlavních podmínek pro přijetí do 1. třídy základní školy :lol:
Everybody lies so don't trust anyone. :)

Reklama
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 29 říj 2008 17:07

:lol: :lol: :lol: to je fakt...

Zde šlo spíše o to, že ve světě IT se vše sune strašně rychlým tempem. Vemte si dřívější názory. Ještě nedávno někdo řekl, že v budoucnu se budeme těšit na to, že počítače budou vážit pouhopouhou tunu (viz. sálové počítače s hmotostí 20 a výše tun), dneska si ťukáme na čelo...

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 29 říj 2008 18:25

Jestliže se domníváš, že absolvováním jakékoliv školy jsi se konečně zbavil učení, jsi na velkém omylu, pokud chceš v praxi obstát, a to nemluvím o úspěchu (být dobrý a nebo nejlepší), budeš se učit, učit a stále učit. Ti nejlepší musí i něco obětovat ze svého soukromého života a svůj obor víc než milovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 29 říj 2008 18:41

karlos píše:Každý v každém oboru, chce-li udržet krok a s tím i adekvátní příjem, se musí neustále učit něco nového. A to platí i pro popeláře :wink:

Já, kdybych uměl vysypat do toho auta tu popelnici "classic," tak bych uměl i na kolečkách, plastovou apod. :D Nic se učit nemusím.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 29 říj 2008 21:03

malé dítě poznalo, že kolečko patři do kolečka a trojúhelníčkovej tvar může dát jenom do trojúhelníčkového otvoru, čtvereček do čtverečkovanýho .. atd

Dle uvedeného usuzuji, že jsi nikdy nepracoval jako údržbář v nějaké firmě. Pak bys mluvil jinak, jsou vemena, která budou cpát kolečko do čtvercové díry tak dlouho, dokud se jim to nepodaří, nebo to nezničí... :huh:
Nic se učit nemusím.

Ruku na srdce... také jsem si to kdysi myslel, dneska je mi již pár týdnů 44 a před třemi hodinami jsem zasedl nad manuály k DMX512 a začal se učit něco o čem jsem dosud jen slyšel. Podobně mám před sebou Excel, C++, SIMATIC S7, třídění odpadu... :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 29 říj 2008 21:10

karlos píše:… jsou vemena, která budou cpát kolečko do čtvercové díry tak dlouho, dokud se jim to nepodaří, nebo to nezničí... :huh:
No, náš to v podpise ;-) Mimochodem – co nejde ještě větší silou, to jde kladivem.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 říj 2008 21:14

Díky bohu (jsem ateista :lol: ) za ten pokrok v IT. Někdy mi přijde stejně pomalý :lol: Ale zase se rád vracím ke gumáči:

Obrázek

128čce+3:

Obrázek

a k Samíkovi:

Obrázek

i když většinou virtuálně (emulovaně).

karlos píše:Pak bys mluvil jinak, jsou vemena, která budou cpát kolečko do čtvercové díry tak dlouho, dokud se jim to nepodaří, nebo to nezničí... :huh:

Svatá pravda, mému nadřízenému se jednou povedlo strčit paralelní zásuvku do tiskárny obrácené. Koukal jsem na to nevěřícně jak ... :lol:
Naposledy upravil(a) X dne 29 říj 2008 21:19, celkem upraveno 1 x.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 29 říj 2008 21:17

Pěkná fota stažená z netu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 říj 2008 21:21

Nejsou stažená, jen odkazovaná.

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 29 říj 2008 21:32

Opravdu pěkné obrázky. Moje hobby jsou právě staré počítače. Každý mě má za blázna, ale dle mě je to nádherná věc. Prostě, pokud se na to mrknu, tak HW a SW se mění, ale princip je stále stejný...

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 říj 2008 21:35

Tyhle 3 počítače mám i doma. Jen u toho gumáka jsem zase odrovnal klávesnici (fólie pod klávesnicí se ráda trhá). Už zas. Že já to čistil, měl jsem se na to :lol:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 29 říj 2008 21:44

Také mám ještě jeden, ale bohužel již nefunkční, ale vinou syna (vyměnil některé části za pro něj věci zajímavější). Je to Atari 2600.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”