Který software v současné době je funkční na RapidShare? Vyřešeno
Který software v současné době je funkční na RapidShare?
Účet: Free User, stačí když si tam naklikám odkazy a ono si to postupně po čekání samo stáhne? RapidShare moc nepoužívám, ale nyní jsem přišel na pár věcí a to lítání okolo a čekání mě nebaví. Placený účet mě nezajímá a vím, že tyhle softy asi dlouho nefungují. Flash Get, Get Right, ReGet, RapGet?
Re: Který software v současné době je funkční na RapidShare?
Já používám JDownloader je výbornej na rapid na hážu tam linky a ono to postupně stáhne placený účet mě taky nezajímá jenom free stejně toho moc nestahuju ale JDownloader ti můžu doporučit
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Universal Share Downloader - jede super.
Naposledy jsem stahoval asi před 14 dny pomocí US Downloaderu.
Musel jsem akorát nastavit 15minutovou prodlevu před stažením dalšího souboru a vymazat plugin pro stahování přes premium účet.
Před pár dny jsem se vracel k záloze Windows (strejda Acronis), takže aktuálně UDS nemám nainstalovaný a nevím tedy, jaká je žhavá současnost.
Musel jsem akorát nastavit 15minutovou prodlevu před stažením dalšího souboru a vymazat plugin pro stahování přes premium účet.
Před pár dny jsem se vracel k záloze Windows (strejda Acronis), takže aktuálně UDS nemám nainstalovaný a nevím tedy, jaká je žhavá současnost.
Re: Který software v současné době je funkční na RapidShare? Vyřešeno
Tak US Downloader 5.0 by Nemesis63 vyhazuje chybu (možná se to bije s některým pluginem, v základu již obsahuje plno pluginů) a Rap Get také píše jen chyby a nestahuje ...
P.S.: Tak jsem stáhl: Universal Share Downloader 1.3.5.1+CZ (i s češtinou) a ta šlape jak má ... ta nahoře byla upravená verze Universal Share Downloader 1.3.4 Beta 8
P.S.S.: Takže všem díky. Už jsem myslel, že nic nerozchodím ...
P.S.: Tak jsem stáhl: Universal Share Downloader 1.3.5.1+CZ (i s češtinou) a ta šlape jak má ... ta nahoře byla upravená verze Universal Share Downloader 1.3.4 Beta 8
P.S.S.: Takže všem díky. Už jsem myslel, že nic nerozchodím ...
Zajímavé. Dokonce mi na Free účtu jede připojení s Universal Share Downloader 1.3.5.1+CZ na plnou rychlost, tedy +- 2 Mb/s.
Zkus novy Rapget rs. Je to ceska vec .. momentalne je ve stadiu testovani, skoro kazdy tyden vychazi nova verze. Program je ale maximalne stabilni, stahuje hodne rychle ..
Zkuste ho .. je fakt dobrej:-)
P.S. jo ale jak tady ctu hledas programek pro free uzivatele ..
Zkuste ho .. je fakt dobrej:-)
P.S. jo ale jak tady ctu hledas programek pro free uzivatele ..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
EXCEL -jak otevřít 2 excel sobory abych je viděla současne a samostatně
od Ketty02 » 30 srp 2024 21:19 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 5104
-
od Riviera kid