Ahoj
Omlouvam se, jestli pisu do spatny casti fora..
Mam problem s flashkou, zapisuje priserne pomalu. Mam ji novou, A-data, 4 GB a zapsani 700MB filmu trva treba hodinu, coz je asi nenormalni, vidte?
Nevite nekdo, cim by to mohlo bejt a jak to muzu spravit?
Dekuju vam mockrat
Pomaly zapisovani na flashku
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomaly zapisovani na flashku
Jaké USB máš na PC - 2, nebo 1.1?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
mam usb 2
Chová se tak ve všech USB dírách?
Chová se tak i na jiném počítači?
Chová se tak i na jiném počítači?
Ano, chova se tak vsude na mem PC, ale je pravda, ze u sestry na laptopu je trochu rychlejsi.. muze to byt mym PC? Mam windows xp, pamet ram 256MB.. nekde jsem cetla, ze by to mohlo byt i malym mistem na disku, je to mozne?
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo tak takovou zkušenost mám také. Koupil jsem v akci 2GB flashku, která je psaná na USB 2.0
Problém je ten, že se chová jak na tom nejstarším USB vůbec, už jsem to byl reklamovat, ale bohužel to je věc, kterou ti nikdo moc neuzná, protože je svým způsobem neprokazatelná. Celou flešku zaplním zhruba za hodinu a půl...děs co ?
Problém je ten, že se chová jak na tom nejstarším USB vůbec, už jsem to byl reklamovat, ale bohužel to je věc, kterou ti nikdo moc neuzná, protože je svým způsobem neprokazatelná. Celou flešku zaplním zhruba za hodinu a půl...děs co ?
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je to všeobecný problém u flash disků pokud si nekoupíš nějaký kvalitní od renomované firmy, kde přesně udávají přenosové rychlosti, tak jsou většinou velmi pomalé. Sám jsem se nechal nachytat také.
Asus K55VJ
ted mi sestra rikala, ze na jejim starym notebooku trva zapsani filmu par minut.. na tu samou flashku. takze je problem v pc, ale kde?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3195
-
od JHH1977
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 19:45