Předpokládám, že ji máš v češtině.
Po otevření klikněš na Nástroje→Nastavení→Pokročilé→v levo je seznam, kde vybereš Bezpečnost, tam klikneš na Správce certifikátů, necháš záložku Osobní certifikáty a dáš importovat. Certifikát bys měla mít buť na HD nebo (lepší pro bezpečnost) na disketě nebo CD. Zadáš cestu certifikátu SSL, dole zvolíš Soubory typu→Všechny typy a dáš otevřít.Potom dáš OK a vátí se ti předchozí tabulka. Nastavíš si Hlavní heslo a Vyžadovat zadání hesla(já tam mám Pokaždé, je-li třeba). Dáš OK a mělo by to makat. Kdyby byl nějaký problém,tak se ozvy, doládíme detaily.
Ahoj Petr
PS:K tomu heslu, stále otravuje, ale je to bezpečnější.
Potíže s MSIE
Promiň, zapoměl jsem na jednu věc.
Po otevření klikněš na Nástroje→Nastavení→Pokročilé→v levo je seznam, kde vybereš Bezpečnost, tam klikneš Hlavní heslo a vytvoříš si ho.Potom až na Správce certifikátů, necháš záložku Osobní certifikáty a dáš importovat. Certifikát bys měla mít buť na HD nebo (lepší pro bezpečnost) na disketě nebo CD. Zadáš cestu certifikátu SSL, dole zvolíš Soubory typu→Všechny typy a dáš otevřít.Potom dáš OK a bude to chtít heslo, které jsi si vymyslela při generování certifikátu a Hlavní heslo Opery. Pak Ti to zahlásí, že certifikát by úspěšně importován.Vrátí se ti předchozí tabulka. Nastavíš si Hlavní heslo a Vyžadovat zadání hesla(já tam mám Pokaždé, je-li třeba). Dáš OK a mělo by to makat.
Kdyby to nešlo, tak se ozvy. Ahoj Petr
Po otevření klikněš na Nástroje→Nastavení→Pokročilé→v levo je seznam, kde vybereš Bezpečnost, tam klikneš Hlavní heslo a vytvoříš si ho.Potom až na Správce certifikátů, necháš záložku Osobní certifikáty a dáš importovat. Certifikát bys měla mít buť na HD nebo (lepší pro bezpečnost) na disketě nebo CD. Zadáš cestu certifikátu SSL, dole zvolíš Soubory typu→Všechny typy a dáš otevřít.Potom dáš OK a bude to chtít heslo, které jsi si vymyslela při generování certifikátu a Hlavní heslo Opery. Pak Ti to zahlásí, že certifikát by úspěšně importován.Vrátí se ti předchozí tabulka. Nastavíš si Hlavní heslo a Vyžadovat zadání hesla(já tam mám Pokaždé, je-li třeba). Dáš OK a mělo by to makat.
Kdyby to nešlo, tak se ozvy. Ahoj Petr

Do banky jsem se sice podívala, ale nedaří se mi odeslat převodní příkaz. Hlásí mi to, že bezpečnostní aplet se nepodařilo inicializovat a bezpečnostní knihovna je nefunkční. Mám pocit, že do IE se někde něco stahovalo dodatečně, ale nemůžu to na stránkách GE Money nikde najít.

Na podpoře on-line neví co s tím a odkázali mě na někoho na telefoně, jenže tam už nikdo není, zase až zítra.
Netuší někdo co s tím ?
Anka
Anna
Otevři si Internetbanku a na první stránce je v pravo nabídka kde pod "Internetbankou" jsou "Detaily". Na to klikneš a objeví se text s kapitolamy. Najdeš kapitolu "Minimální konfigurace" a v ní jsou zamodralé dva EXE a ZIP, jsou to Javy. Stáhni si a nainstaluj tu první EXE a mělo by to už konečně makat.

V bance mám pořád stejnou hlášku v nastavení: stav bezpečnostní knihovny - nefunkční, bezpečnostní heslo se nepodařilo inicializovat.
Nemám "to" stažené nějak napojit na Operu ?
Anka
Anna

Petře, děkuji za trpělivost.
Tak jsem to zkusila a zase nic. Prosím Tě máš taky Operu 8.01, certifikát SSL a ještě i podpisový certifikát ? Přes SSL se dostanu, ale na podpis převoďáku už neobejde. Vím, že z účtu, kde se podpisový certifikát na převoďáky nepoužívá, jdou peníze posílat.
Taky nevím, jestli nemám něco změnit F12 rychlé nastavení ... jako co se mám identifikovat a co bych měla mít zaplé a co vyplé ?? Zkouším to různě zapínat a vypínat ovšem bez úspěchu.
Anka
Anna
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”