Jak propojit dvd přehrávač s TV
Jak propojit dvd přehrávač s TV
Zajímalo by mě jak propojím dvd přehrávač s TV když ta TV nemá scart ani připojení cinch ma jenom připojení přes koaxial? A dvd přehrávač má jenom scart a připojení přes cinch. Je to na starší talevizy
Re: Jak propojit dvd přehrávač s TV
Ten DVD opravdu nemá koxiální výstup? Co je to za typ?
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Propoj to přez nějaký starý video, Cinche z DVD do VIDEA, video propoj koaxem do televize. Na videu si navol nultej kanál (něco jako AV). A uvidíš to na TV.
Lenovo Thinkpad Edge 15
Je to JVC XV-N420B koaxialní výstup to má jenom že na cinch ale na normální kaxial to nemá
gyga píše:Propoj to přez nějaký starý video, Cinche z DVD do VIDEA, video propoj koaxem do televize. Na videu si navol nultej kanál (něco jako AV). A uvidíš to na TV.
Jinej spůsob není?
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Udělat si nějakej modulátor
, musíš poslat signál namodulovanej na nějaký frekvenci. Když nemáš AV na TV, tak ho musíš namodulovat přes video. Video má modulátor v sobě. A starý Video ti dá někdo zadarmo.
EDIT: Jo to video musí mít vstup na cinche.

EDIT: Jo to video musí mít vstup na cinche.
Lenovo Thinkpad Edge 15
- jeronym.skocdolabe
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
To starý video bude asi nejlepší řešení. Jinak jsou taky takový krabičky = http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000008ZI Ale jsou docela drahý.
INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Já jenom malou OT perličku. Táta měl v chatce na zahradě starou televizi, těžkou jako prase, s nefunkčním kanálovým voličem. Aby se na ní mohl dívat, propojil její AV s videem, které cuchalo kazety a využíval jen jeho kanálový volič. Jednoho krásného dne tátovi chatičku vykradli a odnesli si televizi a video. Propojovací kabel nechali velkoryse na místě. Táta se tenkrát mohl p...t smíchy při představě, jak zloděj odnesl těžkou krávu s videem do bazaru, tam to zapli a zjistli, že televize nejde a video je taky na h...o

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Hele Karlosi, nebyl to náhodou můj táta?, jemu totiž ukradli ty televize dvě. Tu druhou mi chtěl opravit, protože nefungovalo VN trafo. Ale jinak je to tak jak říkáš! Že ty seš můj Bradva? 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”