Zdravim,
po nekolika letech jsem se konecne odhodlal koupit origos XP Pro a antivirak.. daji se nejak objekvine porovnat antiviraky..(doporuceni, vyhody, naroky). Jsem klasicky uzivatel pc. Jedna se o licenci na jeden pc.
Diky za rady a tipy.
snr
Poradte, kterej antivir.. Vyřešeno
Poradte, kterej antivir.. Vyřešeno
Intel Core i7-7700HQ, CPU @2.8 GHz, 16GB RAM, Intel HD Graphics 630, G-Force GTX 1050Ti, SSD 256GB + 1TB, WIN 10 64bit
Re: Poradte, kterej antivir..
Zkus se mrknout třeba sem. Jinak já osobně mám vcelku dobré zkušenosti s NOD 32.Ten je pokud jde o detekci virů dobrý, ale co jsem tak slyšel, tak pokud jde o odstranění viru tak s tím mívá problémy, ale i tak to rozhodně nejsou vyhozené prachy. Mít nějaký antivir,slušný firewall, antispyware, neklikat na podezřelé stránky, pokud ti vyskočí nabídka že musíš stáhnout nějaký kodek nebo Active X ovládací prvek(nebo prostě stahovat cokoli co přímo nechceš) tak shodit celý prohlížeč(většinou to jinak nejde), neotvírat žádné maily které nejsou od lidí které znáš. Toť zhruba základy umění, kterak si do PC nenatahat otravnou havěť.
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já používám opensourcovou Aviru...jsem s ní maximálně spokojen...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
taky používám Aviru.podle poslednícvh testů je ve free verzi lepší jak NOD
. jinak v podpisu mám přehled antivirů, tak se můžeš mrknout

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já používám Eset smart security a jsem s ním maximálně spokojen
Navíc minimálně zatěžuje pc. http://www.eset.cz/produkty/eset-smart-security

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Já mám Avast.
A abych se neopakoval: viewtopic.php?f=47&t=32281#p204256
A abych se neopakoval: viewtopic.php?f=47&t=32281#p204256
Myloš píše:Já mám Avast.
Avast bych nedoporučoval dost spomaluje pc.
kochy: Jsem s výkonem svého počítače (ač to není žádný supermoderní stroj – viz sestava v mém profilu) spokojený.
Ono u toho Avastu možná záleží na tom, které moduly (a kolik) máš zapnuté; já všehovšudy 4 ze 7 (Internet Mail, Síťový štít, Standardní štít a Webový štít).
A když porovnám odezvu aplikací pod Windows (s Avastem) a pod Linuxem (Ubuntu bez antiviru), nepociťuji rozdíl.
Ono u toho Avastu možná záleží na tom, které moduly (a kolik) máš zapnuté; já všehovšudy 4 ze 7 (Internet Mail, Síťový štít, Standardní štít a Webový štít).
A když porovnám odezvu aplikací pod Windows (s Avastem) a pod Linuxem (Ubuntu bez antiviru), nepociťuji rozdíl.
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já mám AVG INTERNET SECURITY
Nevím proč, ale na jiný si nemůžu zvyknout. A navíc ho mám zadarmo.. Dostal jsem od sponzora. Ale líbí se mi jeho uspořádanost a jednouuchost, což o takovém Kaspersky, kterého jsem jednou měl nemůžu říct.

Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám zakoupený NOD 32 antivirus Business edition. Naprostá spokojenost. Antivir a antispyware dohromady.
Lenovo Thinkpad Edge 15
Myloš Mno nevím já měl avast a dá se říct že sklamal nevím čí je to chyba jestli moje.
Aktualizace byli kontrola pravidelná . A do pc se dostal červ a udělal značnou neplechu. Je to asi o náhodě..
A bylo to na starším pc a kdykoliv se animace avastu zastavila pc se spomalil...nvm je to pouze (moje) špatná zkušenost..
Aktualizace byli kontrola pravidelná . A do pc se dostal červ a udělal značnou neplechu. Je to asi o náhodě..
A bylo to na starším pc a kdykoliv se animace avastu zastavila pc se spomalil...nvm je to pouze (moje) špatná zkušenost..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pokud dostaneš do PC vir, tak není chyba na straně antiviru, ale mezi monitorem a židlí
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”