Trasenie obrazu na PC
Trasenie obrazu na PC
Zdravim vsetkych nevie mi niekto poradit co moze byt na vine ked sa mi chveje obraz? Moze to byt graficka karta alebo monitor? A robi mi to vzdy. DIKI moc za odpovede
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Trasenie obrazu na PC
Nejspíš monitor, je to CRT nebo LCD? Zkus zahýbat napájecím kabelem, u mě to pomáhalo....
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
mam CRT a kable som skusal a nic robi to dalej
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Máš-li tu možnost, zkus jiný monitor na svém počítači, případně svůj monitor na jiném počítači.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
jakou máš obnovovací frekvenci??
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
tak to nevem kde to zistim
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3183
-
od pcmaker