ATI Radeon™ X1250 Graphics, On Board Graphic až 1000Mb
High Definition Video Processing with max. resolutions to 2048 x 1536 @ 32 bpp až 1000Mb
ma opravdu 1gb pamet ? rozjedu na ni crysis ?
ATI Radeon™ X1250 Graphics Vyřešeno
Re: ATI Radeon™ X1250 Graphics
Tedka si nejsem jistej jestli je to ta, o který mě kámoš tudle řikal, ale jestli jo, tak crysis utáhne. Kámošův kámoš jí má v notebooku jako integrovanou a crysis si dává 

Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
to 1GB má jen v případě potřeby. jinak jede na 128MB (myslím).do toho 1GB si urve pamět z RAMek, takže pokud nemá dost pamětí, tak mu jí celkem znatelně ubyde. jinak Crysis na tom rozjede. já jsem rozjel Crysis na ATI X200M 128MB (sdílené) 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
memphisto píše:to 1GB má jen v případě potřeby. jinak jede na 128MB (myslím).do toho 1GB si urve pamět z RAMek, takže pokud nemá dost pamětí, tak mu jí celkem znatelně ubyde. jinak Crysis na tom rozjede. já jsem rozjel Crysis na ATI X200M 128MB (sdílené)
hral nebo koukal na slideshow ??

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
memphisto píše:to 1GB má jen v případě potřeby. jinak jede na 128MB (myslím).do toho 1GB si urve pamět z RAMek, takže pokud nemá dost pamětí, tak mu jí celkem znatelně ubyde. jinak Crysis na tom rozjede. já jsem rozjel Crysis na ATI X200M 128MB (sdílené)
kdyz budu mit 4gb ram tak mi ubyde kolem 872 mb z ramky, aby mela 1gb ? chapu to mu dobre ?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jo chápeš to dobře.má 128MB vlastní (tuším) a zbytek sežere z RAMek do toho 1GB. je to stejné jako u nVidie Turbo Cache. nejsem si ale jistý, jestli má 128MB vlastní a nebo 256MB. podle toho ti to pak sežere
jo Crysis jelo v poho bez sekání. skoro vše na low. to jsem hrálna CeleruM 1,86GHz, ATI X200M a 1,3GB paměti (notebook). jelo to ale tak hodinu a pak se totálně přehřála grafika a seklo se to nebo se book restartoval.tak jsem ho vyhodil v zimě na parapet a jelo to hodinu a půl a pak jsem ho nechal chudáka. ono se blbě hrálo s rukavicemi
jo Crysis jelo v poho bez sekání. skoro vše na low. to jsem hrálna CeleruM 1,86GHz, ATI X200M a 1,3GB paměti (notebook). jelo to ale tak hodinu a pak se totálně přehřála grafika a seklo se to nebo se book restartoval.tak jsem ho vyhodil v zimě na parapet a jelo to hodinu a půl a pak jsem ho nechal chudáka. ono se blbě hrálo s rukavicemi

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
pamět gk nedělá její celkovej výkon je to jen malá část co ten výkon určuje ale před třema rokama když sem se nepohyboval v IT sem si to taky myslel
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
takze rozjedu crysis bez sekani na plne grafice ?
sry se mnou je to tezky

Jestli sem tě pochopil, tak se ptáš jestli to rozjedeš na plný detajly. Ani náhodou. Budeš rád že ti to pofachá (pofachá) ale s nízkými detajly.
Pernee44 píše:Jestli sem tě pochopil, tak se ptáš jestli to rozjedeš na plný detajly. Ani náhodou. Budeš rád že ti to pofachá (pofachá) ale s nízkými detajly.
ok diky tak si tu grafiku kupovat nebudu
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
tohle je integrovaná grafika a tu si koupíš jen s deskou.
Řekni kolik peněz do toho chceš vrazit a my ti něco poradíme
. Ale na max. detajly si sežen tak 7000kč.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2769
-
od VBlaschke
Zobrazit poslední příspěvek